Am ajuns recent prin Grozăveşti cu ceva treabă şi m-am gândit că ar fi o idee bună să şi văd cum se mănâncă pe-acolo. S-a dezvoltat foarte mult zona, şi era normal să apară şi alte variante, dincolo de Orhideea, unde găseşti clasicele fast-fooduri.

Ceea ce s-a şi întâmplat, că la parterul uneia dintre clădirile alea noi este un Stradale. N-am avut experienţe bune peste tot la Stradale, cel de pe Barbu Văcărescu (din interiorul Kaufland) e destul de trist, am mâncat de vreo 2 ori acolo. Însă cel de la Grozăveşti e excelent, şi mi s-a confirmat că mâncarea e bună în fiecare zi.

Sunt extrem de multe opţiuni, de la chestii pe grătar, mâncare gătită, salate, totul arată foarte bine. Pulpele şi restul cărnurilor se încălzesc pe loc, alte preparate sunt păstrate la o temperatură constantă.

Preţurile sunt puţin mai mari decât media, însă mi se pare că merită. Cred că am dat vreo 32 de lei pe un porc cu ciuperci, un piure şi o apă plată. Apa cred că e vreo 7 lei, ceea ce înseamnă că piure-ul şi porc-ul cu ciuperci au fost 25 de lei împreună. 

Am mai zis-o şi la articolul legat de MEATic, prefer să dau 25 de lei pe o mâncare gustoasă, care să-mi placă, decât să dau 20 de lei pe ceva naşpa.

Nu e cea mai bună poză, dar n-am avut răbdare să o dau pe artistic. Cert e că a fost bun. Dacă vă nimeriţi prin zonă, garantez că acolo mâncaţi cel mai bine.

1 comentariu. Leave new

  • Am mancat de 4 ori acolo si de fiecare data am fost dezamagit de mancare, da, arata foarte bine mancarea dar gustul lasa mult de dorit mai ales la preturile practicate

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu