UPDATE: Înregistrarea e disponibilă aici.

Pe Cătălin Rusu l-am cunoscut în 2008, când eram la Şcoala ADC*RO. Făceam un soi de practică la Cohn&Jansen, agenţie la care el era copywriterul vedetă, multi-premiat deja pentru diferite campanii. Câteva luni mai târziu şi-a deschis propria agenţie: Rusu+Borţun.

Prin 2017 a pus umărul la lansarea Apollo 111, un teatru independent care a crescut foarte mult, care a produs nişte spectacole excelente şi care a adunat o comunitate foarte mişto.

Planul era să discutăm despre Apollo 111, însă am ajuns, inevitabil, şi la business-ul de branding şi comunicare. A ieşit o discuţie uriaşă, de aproape 2 ore, în care am abordat subiecte precum mindsetul din lumea teatrului, care a fost subvenţionată zeci de ani, modul în care rezistă un teatru independent printr-un mix cu alte activităţi conexe, cum cred antreprenorii că e normal să muncească mai mult (inclusiv în weekenduri) dacă la final de an rămân cu mai mulţi bani decât angajaţii lor şi multe altele.

Diseară, de la ora 22:00 puteţi să ascultaţi emisiunea pe UrbanSunsets.com. Iar mâine dimineaţă veţi găsi înregistrarea pe StarCast.ro. Deja avem online emisiunile cu Anca Ungureanu şi Alex Filip, din sezonul 3, plus primele două sezoane, plus o parte din arhiva UrbanSunsets.com.

PS: Primele două sezoane sunt integral şi pe Anchor.fm | Spotify | Google Podcasts | Apple Podcasts.