in Jocuri

Assasin’s Creed Odyssey e disponibil gratuit până luni pe toate platformele

UbiSoft îşi face un pustiu de bine zilele astea şi oferă gratuit cel mai nou titlu din seria Assasin’s Creed. Odyssey poate fi jucat de europeni până luni, 23 martie, la 6PM CET (adică ora 19:00 în România). Sunt aproape 4 zile în care aveţi timp să exploraţi Grecia Antică alături de Alexios (sau de personajul tipă, dacă preferaţi), să vă bateţi cu tot felul de băieţi răi şi să vă căţăraţi pe chestii.

Oferta e valabilă pentru toate platformele (PC, PS4, Xbox).

Am instalat ieri jocul şi am băgat vreo 2 ore, şi arată fabulos. Nivelul de detalii, complexitatea poveştii, toate sunt la înălţime. Probabil că aş putea să joc nişte săptămâni bune de-acum încolo, însă n-am luat decizia dacă voi cumpăra sau nu jocul. Până pe 26 martie este redus la 115 lei în PS Store. Teoretic nu-i momentul să faci achiziţii, mai ales când mai ai 40 de jocuri în contul PlayStation, practic s-ar putea să mă prindă atât de tare încât să dau banii.

Singura mea reţinere e legată de cât va dura până mă plictisesc. Ştiu că aşa s-a întâmplat şi cu Black Flag, mi-a plăcut super mult, până la punctul în care m-am plictisit şi n-am mai avansat deloc (pe la 15%, deci chiar devreme).

Însă Civilization VI, pe care îl tot pândesc de ceva timp, n-are nicio reducere momentan, deci s-ar putea ca ăsta să fie o variantă de avarie.

 

2 comentarii. Leave new

  • Joc Sekiro de ceva vreme, dar de o luna stau la o singura misiune. In ritmul asta, o sa ies la pensie si jocul n-o sa-l termin, asa ca acum cred ca e cea mai buna investitie.
    Desi, nu-l recomand dupa o zi grea de munca, existand sanse mari sa spargi TV-ul.

    Răspunde
  • Am jucat cam o luna – doua constant 🙂 Inclusiv DLC-urile, cand apareau.

    Devin boring misiunile, la un moment dat, dar imi era dor de Grecia, asa ca mai jucam din cand in cand ca sa vad Mediterana 😀

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu