in Casual stuff

Sameday permite prelungirea termenului la easybox (momentan gratuit)

Iată o veste mișto pentru situațiile alea rarisime în care se întâmplă să nu ajungi în timp util la easybox ca să ridici o comandă. Sameday introduce posibilitatea de a păstra comanda un timp suplimentar, până când ajungi să o ridici.

Mi s-a întâmplat o singură dată să las o comandă să plece înapoi la magazin (cred că era eMAG, dacă nu mă înșel) și de vreo 2 ori am făcut drumuri în miez de noapte până la easybox ca să nu pierd un produs prins la o reducere bună.

Eu folosesc cel mai des easybox-ul de lângă birou și mi s-a întâmplat de câteva ori să dau comandă vineri noapte cu gândul că ajunge abia duminică la easybox și o pot ridica luni. A ajuns sâmbătă dimineață sau după-amiază și urma să plece luni la prima oră, când se făcea o nouă încărcare a lockerelor. Așa s-a întâmplat și acum. Numai că între timp am avut o plecare din București la socri, un prânz cu niște prieteni și iată-mă duminică seară puțin ofticat că nu ajung să-mi ridic comanda în timp util.

E prima oară când văd opțiunea de a prelungi timpul de ridicare, însă nici n-am mai întârziat de mult la ridicarea unei comenzi.

Mi-am instalat aplicaţia Sameday, m-am logat cu contul eMAG, am dat permisiuni aplicaţiei, apoi am găsit opţiunea de prelungire a termenului de păstrare. Până pe 31 octombrie este gratuit, însă probabil că de Black Friday (se organizează pe 10 noiembrie, apropo) o să fie pe bani opţiunea asta. Ceea ce mi se pare normal, time is money. Dacă vrei să beneficiezi de gratuitate trebuie să te mobilizezi să iei la timp coletul.

O chestie mişto pe care am descoperit-o în aplicaţie este că îţi dă un istoric al comenzilor din ultimele 90 de zile şi îţi zice unde e încărcată fiecare comandă.

6 comentarii. Leave new

 • Mie mi se pare aiurea sa nu iti tina coletul macar 3-4 zile. In stilul asta o sa ajungem ca la curier: pachetul va fi livrat azi, aveti grija sa il ridicati pana la ora 18 cand se reincarca cutiile.

  Răspunde
  • De la 36 de ore până la „azi” e cale lungă.

   Nu văd de ce ar trebui să îl țină 3-4 zile, mai ales că e gratuit la Genius. La 20 de comenzi pe an să zicem că plătești 5 lei livrarea. Transport + chirie spațiu 4 zile pentru 5 lei?

  • Eu nu comand atat de des, dar au fost situatii cand am comandat de pe Elefant si site-ul mi-a dat un termen de livrare de 2-3 saptamani (pentru situatii in care produsul este in stocul unui furnizor).

   Un exemplu ipotetic: daca as face o comanda azi si mi-ar zice livrare intre 15 noiembrie si 6 decembrie. Intr-o situatie de genul asta nu poti sa fii sigur ca nu pleci din oras nici macar o zi timp de 3 saptamani. Stiu ca poti apela la un prieten … dar ca idee… 3-4 zile nu mi se pare mult.

   Altfel faptul ca e gratis la Genius nu mi se pare un argument, asta e strategia lor de marketing. Nu cred ca o fac din generozitate 🙂

  • Păi ce face Elefant n-are nicio legătură cu strategia eMAG și easyboxul.

   La easybox primești produsul în 2-3 zile cel mult. De obicei chiar a doua zi (dacă dai comanda de la un seller care livrează din depozitul eMAG).

 • De ce folosesti tot timpul cuvantul mișto ?
  Nu cunosti nici un echivalent romanesc sau nu ai depasit varsta pubertatii ?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu