in Advertising/PR

Social Media 101: Cum vorbim despre influencer

Mă dădeam pe interneţi şi mi-a apărut reclama asta pe Facebook. După ce mi-a apărut blue screen la creier, am luat-o şi am pus-o pe Facebook. 

Dar pentru că e o zi frumoasă de primăvară şi pentru că vreau să fiu constructiv, hai să discutăm puţin de ce e greşit să spui că un influencer e expert la spălat vase.

Îmi place Fairy, folosesc produsele lor, cred că am făcut şi o campanie cu ei acum câţiva ani. Aici nu e vorba despre brand, e vorba despre agenţie, care a avut o alegere nefericită de cuvinte. Aia e, toţi greşim, e pandemie.

Când un om precum Sînziana Iacob se asociază cu produsul tău, iar omul ăla e recunoscut în online pentru pozele pe care le face, pentru clipuri, pentru articolele pe care le scrie pozele pe care le face, nu poţi să vii şi să-l numeşti „expert la spălat vase”. Că o dai oarecum în derizoriu.

Sînziana Iacob poate că şi-a schimbat total experienţa în ceea ce priveşte spălatul vaselor cu noul Fairy. Poate că Sînziana se bucură că poate să spele vase cu Fairy Platinum, poate că a ales să spele vase cu noul Fairy Platinum. Cel mult poate că adoră să spele vase cu noul Fairy (deşi e trasă de păr şi asta, că nimeni nu adoră să spele vase). 

Dar nu prea merge să zici că e expertă la spălat vase. Nimeni nu e expert la aşa ceva. Nu e ca şi cum Zewa o să ia acum un influencer şi o să spună că e expert… înţelegeţi voi.

Mie mi s-ar părea aiurea să zică un brand despre mine că sunt expert la spălat vase. Mă şi văd la o conferinţă de-ale lui Manafu, în panel, cutare expert pe online, cutare expert pe marketing, Alex Ciucă expert la spălat vase…

6 comentarii. Leave new

 • Stiti ce contin tabletele pentru masinile de spalat vase: soda caustica = hidroxid de sodiu=NaOH
  Ca doar grasimea nu se duce cu rugaminti.

  Răspunde
 • Chiar și copilul meu de 5 ani, scuze 3 ani, este expert la spălat vase cu mașina. Da, și extra expert la spălat haine cu mașina.

  Răspunde
 • Hai ma si nu puteau acoperi gaura ratata de la balama?

  Răspunde
 • Gaura aia pare sa fie cea originala. Initial nu cred ca era instalata masina, se vede sifonul, deci e sub chiuveta, spatiu mai mic. Asa ca au pus o masina mai mica de inaltime, dar tot nu s-a potrivit cu balamaua. Au facut alta gaura mai sus. Daca era un studio de filmare nu era problema asta, dar eu cred ca e la ea acasa, ” to keep it real”.
  In concluzie, experta asta nu avea masina de spalat vase cand a facut bucataria, dar are acum ca a incasat niste bani fin reclama.

  Răspunde
 • Las asta aici, că la mine cred că se potrivește. Mie îmi place să spăl vase! LOOOOOOOOOL Îmi dă timp să mă gândesc la lucruri fără să mă simt vinovat că o frec degeaba. Nu-s expert, dar nici n-am omorât pe nimeni. :)))))

  Răspunde
 • Eu cred ca esti doar invidios pentru ca nu esti in targhet! 😛

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu