După ce am fost la terasa Popas Nostalgia, oamenii de la Furgoneta (care au şi ei un punct de vânzare acolo) mi-au scris să-mi spună că ar vrea să le încerc produsele, dacă tot nu ne-am sincronizat la faţa locului. Aşa că mi-au trimis un Burger Box care arată ca în poza de mai sus.

6 burgeri şi tot atâtea porţii de cartofi, cu nişte bacon pe deasupra şi roşii tăiate mărunt. Practic, mâncare pentru tot weekendul. Sau pentru un party mai mic.

Prezentarea este interesantă, cu atenţie la detalii, cu burgerii ăia care stau perfect în culcuşul lor dintre cartofi, cu acea cutie plină de mesaje smart. Mi-a plăcut.

Dar cel mai important: mâncarea e foarte, foarte bună. Am avut 6 burgeri diferiţi şi voi face aici un mic top.

Ăla cu capră mi s-a părut cel mai bun. Carne de vită, ardei copt, ardei jalapeno, nişte valeriană şi brânză de capră. E uşor iute, dar nu prea tare. Fix cât trebuie.  

Ăla cu avocado e pe locul 2. Carne de vită, brânză cedar, roşii, guacamole (avocado şi ceapă roşie). Combinaţia e foarte interesantă.

Ăla de miel încheie topul. Carne de miel, sos tzatziki şi roşie coaptă, într-un mix care nici nu are un gust intens de oaie, nici nu devine plictisitor.

Ăla adevărat are ciuperci sote, ceapă caramelizată, castraveţi muraţi, carne de vită (evident) şi toate chestiile clasice (nişte salată, cedar etc.). E bunicel, dar nu m-a impresionat.

Ăla clasic şi bun vine cu carne de vită, roşie, castraveţi muraţi şi muştar. Practic, cel mai basic. Gustul mi s-a părut bun şi atât, comparativ cu celelalte este absolut plictisitor. Probabil că l-aş fi apreciat mai mult dacă îl mâncam doar pe ăsta, dar având termen de comparaţie, nu cred că o să-l aleg vreodată.

Am primit şi un burger vegetarian, numit Ăla fără carne, din care am luat doar o gură, în rest l-am pasat către colega de apartament. E bun, dar doar dacă eşti vegetarian.

Cartofii sunt excelenţi, nu par a fi din cei congelaţi, iar chiflele au gust bun.

Am pus ceva pe Instagram, au văzut nişte prieteni care veneau în vizită a doua zi. Ce credeţi c-am comandat? Exact, burgeri de la Furgoneta. Eu mi-am luat un hot dog de data asta, că mâncasem 3 burgeri în mai puţin de 24 de ore şi am limitele mele.

Hotdog-ul are 3 variante: Romanian Hot Dog (Cârnat afumat de curcan, varză murată, muştar), California (cu jalapeno şi guacamole) sau New York Hot Dog (ceapă caramelizată şi mult sos cedar). Pe ultimul l-am luat eu. Mi-a plăcut mult de tot chifla în care vine şi mi s-a părut foarte bună şi carnea acelui cârnat.

Un Burger Box e 200 de lei, ceea ce înseamnă o medie de 33 de lei per burger (cu tot cu porţiile de cartofi, care sunt suficiente). Dacă vreţi mai puţine bucăţi, sunt între 19 şi 25 de lei pe site-ul Furgoneta, iar pe diverse aplicaţii de livrare se mai adaugă 1-2 în plus din ce-am observat. Alternativa e să mergeţi la unul dintre cele 2 puncte (Piaţa Victoriei – Strada Buzeşti 59) sau Pipera Plaza (aproape de rondul de la Pipera) şi să ridicaţi de acolo comanda. Hot Dogii sunt vreo 15 lei.

Per total cred că mi-am găsit o nouă plăcere vinovată cu burgerii ăştia, trebuie doar să văd cum programez şi antrenamente de alergare intensivă în săptămânile în care comand.

3 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu