Eu nu comand atât de mult de pe Glovo, dar am nişte prieteni care m-au anunţat despre apariţia Glovo Prime. E un abonament premium de la Glovo, care permite livrări gratuite nelimitat, pentru doar 30 de lei pe lună. 

Oferta e valabilă pentru comenzile de mâncare de peste 45 de lei şi pentru cumpărăturile din supermarket de peste 150 de lei. Nu e disponibil abonamentul Prime pentru toate restaurantele şi magazinele de pe Glovo, dar presupun că uşor-uşor vor intra tot mai multe în program.

Din câte îmi dau seama, varianta asta de abonament merită pentru cei care comandă foarte des, eventual pentru cei care comandă şi la birou. Cam de la 6-7 comenzi lunare în sus devine convenabil să mergi pe varianta asta.

În altă ordine de idei, văd că începem să avem abonamente pentru orice. De la telefon şi internet, care erau clasice, am ajuns la abonament pentru livrările de la eMAG, abonament la Glovo, inclusiv abonament la maşină. Sunt curios cum va suna peste câţiva ani răspunsul la întrebarea asta legată de numărul de abonamente.