in Casual stuff

Eu nu comand atât de mult de pe Glovo, dar am nişte prieteni care m-au anunţat despre apariţia Glovo Prime. E un abonament premium de la Glovo, care permite livrări gratuite nelimitat, pentru doar 30 de lei pe lună. 

Oferta e valabilă pentru comenzile de mâncare de peste 45 de lei şi pentru cumpărăturile din supermarket de peste 150 de lei. Nu e disponibil abonamentul Prime pentru toate restaurantele şi magazinele de pe Glovo, dar presupun că uşor-uşor vor intra tot mai multe în program.

Din câte îmi dau seama, varianta asta de abonament merită pentru cei care comandă foarte des, eventual pentru cei care comandă şi la birou. Cam de la 6-7 comenzi lunare în sus devine convenabil să mergi pe varianta asta.

În altă ordine de idei, văd că începem să avem abonamente pentru orice. De la telefon şi internet, care erau clasice, am ajuns la abonament pentru livrările de la eMAG, abonament la Glovo, inclusiv abonament la maşină. Sunt curios cum va suna peste câţiva ani răspunsul la întrebarea asta legată de numărul de abonamente.

3 comentarii. Leave new

 • Eduard-Marian Dobre
  iunie 24, 2020 10:59 am

  Prea multe conditii pentru un abonament de delivery.

  Răspunde
 • abonament la mașină e de fapt leasing operațional pentru persoane fizice.
  O formă asemănătoare are și BMW (vezi BMW select).

  Răspunde
 • De cand a disparut Uber Eats, am avut numai experiente proaste cu Glovo.
  Aplicatia plina de bug-uri, ba nu-mi proceseaza plata, ba nu se proceseaza comanda, stau sa adaug din nou produsele in cos, curierul se teleporteaza pe harta, imi tineau o comanda in procesare de 45 minute si voiau sa-mi ia o taxa ca doream anulare.

  In schimb cu Tazz de la emag am avut numai experiente misto, curieri foarte educati si aplicatia mult mai buna. Am comandat si de la mega image prin ei si de la alte restaurante. Totul a decurs exemplar de fiecare data.

  Bolt am incercat doar odata si a fost in regula de asemenea.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu