in Streaming

JustWatch adună în acelaşi loc toate cataloagele serviciilor de streaming

După ce am scris despre HBO Max, am primit un email de la cineva care lucrează la JustWatch, ocazie cu care am descoperit serviciul lor. E bun şi cold-callingul la ceva.

De câte ori nu vi s-a întâmplat să căutaţi un film sau un serial pe fiecare serviciu de streaming la care aveţi abonament? Oare serialul ăsta e pe HBO sau pe Netflix? O fi pe Amazon Prime Video? Operaţiunea asta e enervantă şi sunt momente în care n-ai chef să deschizi 3 aplicaţii diferite şi să dai de trei ori search şi fix asta e problema pe care o rezolvă JustWatch.

Adună în acelaşi loc toate librăriile serviciilor populare de streaming. Pe lângă asta, se mai laudă şi cu un algoritm de sugestii, dar pe acela nu l-am testat foarte mult.

Ceea ce îşi doresc ei este să fie un intermediar, adică să nu mai intri în aplicaţia de Netflix când vrei să vezi un film, să te plimbi pe acolo, apoi să treci pe HBO GO, apoi pe Prime Video şi să te tot învârţi până găseşti ceva, ci pur şi simplu să instalezi aplicaţia lor şi să-ţi alegi de acolo filmele.

Sună mişto, dar cred că în România n-au un public foarte numeros. Nu ştiu pe nimeni care să folosească platforma lor. În plus, câtă lume ar avea nevoie cu adevărat de serviciu? Dacă media e de 1,6 servicii de streaming, câţi au 3 abonamente?

Însă pe baza datelor pe care le au, mi-au trimis nişte procente interesante privind streamingul de la noi. Netflix are 44% (din totalul oamenilor din România care folosesc aplicaţia Just Watch), HBO GO 25%, Prime Video stă mai bine decât mă aşteptam, cu 10%, iar surpriza vine de la Horizon Go, cu 18%!

1 comentariu. Leave new

  • Servicii de streaming din ce in ce mai multe, agregatoare nenumarate, torrente si streaming pirat. DJ Bobo – tot ce vrei.

    Din pacate, continutul e foarte, foarte slab. Ma declatr multumit daca gasesc 2-3 miniserii misto, un serial ok si un film bun pe an.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu