Pe 17 martie 2016 Mamadou Sakho, jucător al lui Liverpool la vremea respectivă, face un test anti-doping după un meci din Europa League. Ulterior e anunţat de UEFA că nu a respectat nişte reguli anti-doping şi că e investigat pentru asta în urma acelui test cu rezultat pozitiv. S-a scris atunci că Sakho ar fi luat un supliment pentru slăbit, lucru interzis de UEFA.

Câteva luni mai târziu, Sakho este exclus din lotul lui Liverpool şi trimis împrumut la Crystal Palace, unde joacă în continuare.

4 ani mai târziu, Sakho câştigă procesul împotriva WADA (asociaţia mondială anti-doping) şi primeşte scuze publice. Se vorbeşte şi despre compensaţii de 13 milioane de euro.

Dar ce mai face cu banii şi cu scuzele acum? Sakho era în cărţi pentru Euro 2016, era o piesă importantă la Liverpool. Şi s-a trezit că nu mai ajunge la turneul final şi joacă la o echipă de mijlocul clasamentului.

Cariera lui a luat-o în jos din cauza unei erori dintr-un birou şi banii ăia n-au nicio valoare de fapt.

Foto via

7 comentarii. Leave new

 • cumva dur, dar viata e dura, apoi de fotbalisti nu prea am mila..

  Răspunde
 • De ce nu mila si pt. fotbalisti, doar din cauza invidiei pt. banii pe care-i castiga 🙁 ?!

  Răspunde
 • de banii care ii iau nu-mi aporta mie nimic si prea putin societatii, cred io. subiectiv, evident.

  ca-s multi bani sau putini, ce mai conteaza..

  Răspunde
 • come se dice Coca-Cola a voi?

  Răspunde
 • @J, normal ca n-ai mila, ca tu te gandesti imediat ce misto ar fi viata ta cu 13 bulioane in conturi, cum n-ar mai trebui sa muncesti tu niciodata. numai ca pe tine n-o sa te testeze nimeni anti-doping pentru ca nu contezi.

  Răspunde
 • Alex, respira si fii fan fotbalisti, ca nu se supara nimeni.

  vorbesti de persoana mea dintr-o frustrare care nu-ti ajuta argumentarea si ma face sa zambesc, sa stii 🙂

  Răspunde
 • Cu banii entertainerilor e de discutat. Dpdv moral e absolut scandalos si infiorator cat castiga, dar dpdv economic pt multi din ei se justifica banii, fiindca ii produc – Lebron James sau Ronaldo probabil ca ar merita sute de milioane de dolari pe an. E unul din „bug’urile” capitalismului. Unul destul de mare si urat in opinia mea, chiar e strigator la cer ca niste fotbalisti sau actori sa castige intr-o saptamana mai mult decat o buna parte din oameni castiga intr-o viata.

  Sakho a fost prejudiciat si probabil o sa fie compensat pentru asta. A fost afectat, poate i’au fost furate niste vise, dar nu i-a fost distrusa cariera. Viata nu’i dreapta, ce sa facem, mergem inainte.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu