in Casual stuff

Fotolii cu polistiren produse în România de Pufrelax

Dacă tot ne-am mutat într-un apartament cu căldură și apă caldă, am zis că e un moment bun să-mi iau niște pufuri de-alea de stat pe jos, bean bags, cum se numesc ele în engleză. Fotolii cu perle din polistiren cred că este denumirea românească.

A fost o alegere provizorie, până când mai apare niște mobilă în peisaj. Dar când ai o cameră goală și buget de sărbători, e varianta perfectă prin care poți amenaja cât de cât lucrurile.

Eu aveam de mult pe listă un bean bag pentru birou și/sau pentru jucat pe Playstation, dar până acum n-au fost o prioritate.

După o căutare superficială pe eMAG, am comandat unul destul de mic, despre care am aflat ulterior că e pentru copii.

Și aici au început peripețiile, că am comandat la vechea adresă, pe urmă mi-am dat seama că n-o să mai fie nimeni acolo și am dat un mail la pufrelax@emag.ro, fără mai speranțe. După câteva zile m-a sunat o doamnă care mi-a zis ceva de culoare, că nu e chiar ca în poze și m-a întrebat dacă vreau comanda în continuare. 

Adresa deja era modificată, se pare că firmele serioase din Marketplace chiar citesc mailurile alea.

După vreo 10 minute de discuții cu doamna respectivă, mi-am schimbat comanda cu ceva mult mai mare, care era și pe stoc. Am luat două Pufrelax Nirvana Grande, care acum văd că sunt la eMAG la ofertă mai bună decât am dat eu pe ele (vreo 200 de ei azi, eu am dat 249 pe bucată). Au ajuns a doua zi, am plătit ramburs diferența de bani, apoi m-am chinuit să le înghesui pe ambele în mașină (cu bancheta rabatată, altfel nicio șansă).

Firma Pufrelax e din Craiova și pare că au super multe modele, e o întreagă operațiune acolo. Din ce-am văzut, pe eMAG au prețuri mai bune, mereu sunt diferite oferte. Până acum sunt mulțumit, mi se pare că materialul ăla din care e husa este foarte rezistent, iar biluțele din polistiren mai stau într-un alt sac, astfel încât ăsta poate fi curățat separat.

Cum ziceam, nu e o soluție pe termen lung, știu că nu e cea mai sănătoasă poziție pentru spate. Bine… depinde și cum stai pe ele. 

 

1 comentariu. Leave new

  • Poti sa te intorci acasa, avem caldura de cateva zile, apa calda – asa si asa, intermitent, dar este in principiu.
    Bine, azi si maine nu este, ca sunt niscaiva lucrari, dar ceva-ceva tot este 😀

    Firmele din marketplace emag m-au cam dezamagit, la una a durat sa-mi livreze un produs, 3 saptamani – dupa ce le-am trimis mailuri aproape zilnic… Cu toate astea, doar dupa ce am sesizate emagul, abia atunci s-au pus in miscare – dar asa, fara scuze, fara nimic, ia-ti produsul si gata – tot emagul s-a scuzat.
    Deci, ai avut noroc, ai gasit una dintre putinele firme serioase din marketplace!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu