Cum se lansează ceva legat de mâncare, cum sar să testez, că nu degeaba am crescut într-o societate ce abia descoperea consumerismul.

De data asta am testat un sandviş nou de la McDonald’s, apărut în ediţie limitată. Filet Deluxe şi Filet Supreme sunt amândouă cu ceea ce reclamele numesc „Homestyle Crispy Chicken”. E o bucată mai groasă de pui cu nişte fulgi de ceva pe deasupra, un fel de şniţel gros. Diferenţele sunt mai multe, de la tipul de salată, chiflă, dar simplist spus unul e cu bacon (Filet Deluxe) şi celălalt nu.

În mod normal nu prea mă omor după sandvişurile cu pui de la McDonald’s, singurul care îmi place e McPuişor. Însă Filet Deluxe e chiar bun, bucata aia de pui e gustoasă, iar combinaţia este reuşită.

Dacă aş avea de ales între un Bacon Clubhouse, Big Mac şi Filet Deluxe probabil că de cele mai multe ori aş alege Bacon Clubhouse, dar din moment ce şi ăla este în ediţie limitată…

Puteţi testa cele 2 Fileturi până la începutul lui martie.

2 comentarii. Leave new

  • N am mai fost la de astea de junk food de vreun an jumate si ma bucur sa mi dau seama ca am si uitat de ele.

    Suna ca si cum as face pe interesantul, dar nu asta vreau, ca am destule alte vicii si eu, iar Mc am bagat si de ala destul vreo 10 ani. Vroiam sa punctez ca e ceva ce poti scoate din alimentatie fara niciun regret si m am bucurat sa aflu asta. E un pic mai greut la inceput, apoi iti dai seama ca n’are rost, nici macar ocazional.

    As vrea sa reformulez un pic comentariul dar e bulit telefonul si nu mai pot sa ma intorc :))

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu