in Primii trei ani

Later edit: Înregistrarea episodului este aici.

Este un medic apreciat în Anglia și în România. Este tatăl a doi băieți și soț de bloggeriță celebră. Operează tot felul de lucruri complicate, precum fracturi la coloană și altele ce țin de neurochirurgie. Și cu toate astea a pornit și un business.

Dr. Horațiu Ioani putea foarte bine să se ocupe de operații și pacienții lui, însă a vrut să implementeze în România un sistem care în Marea Britanie este deja o procedură obișnuită.

Așa s-a născut Medicentrum, un serviciu care e mai mult decât telemedicină. E gândit să-l scutească pe pacient de drumuri inutile pe la medicul nepotrivit și pe medic de pacienți pe care nu-i poate ajuta.

Pe lângă asta, Medicentrum reușește să conecteze super eficient pacienții cu medicii, uneori prin telemedicină.

Am ales povestea asta pentru că e interesantă perspectiva unui om super pregătit pe domeniul lui care și-a dat seama rapid că trebuie să învețe să facă business în medicină. Ceea ce e diferit de tot ce știa.

Nu cred că o să auziți vreun alt medic povestind atât de relaxat despre greșelile pe care le-a făcut. Dar cu siguranță o să rămâneți cu niște idei mișto din povestea din acest episod.

Diseară, de la ora 22:00 puteţi să ascultaţi emisiunea pe UrbanSunsets.com. Iar mâine dimineaţă veţi găsi înregistrarea pe StarCast.ro. Deja avem online emisiunile din primele trei sezoane, plus o parte din arhiva UrbanSunsets.com.

PS: Primele trei sezoane sunt integral şi pe Anchor.fm | Spotify | Google Podcasts | Apple Podcasts.

1 comentariu. Leave new

  • Recomand cu mare drag. Am avut o consultație prin Medicentrum, în timpul lockdown-ului, chiar cu doctorul Ioani. Consultație pe o problemă destul de gravă pentru mine. Însă modul în care mi-a prezentat-o și faptul că mi-a explicat cu răbdare toate opțiunile, m-a făcut să realizez că lucrurile nu sunt chiar așa dramatice.
    După acea consultație am urmărit cu interes și „emisiunile” lor pe Facebook, cele prezentate de Miruna. Fac treabă foarte bună și pe zona de „content creation”.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu