in Caterinci

Cred că în ultimii 2 ani au fost puține bucăți de stand-up care să-mi placă la Costel. Am văzut preponderent pe net, dar am ajuns și la vreo două showuri de la TNB.

De data asta e foarte bun materialul, am râs la o mulțime de faze. Nu înțeleg exact de ce n-au dat pe bani acest special de Revelion, ar fi fost mult peste programul acela special (care mi-a plăcut, a fost amuzant, dar n-am râs cu gura până la urechi).

În schimb a apărut showul ăsta gratis, pe Youtube, ceea ce e ușor anapoda, că materialul mai bun ar trebui să fie pe bani. Dar în lumea stand-up-ului se consideră că odată ce ai rulat suficient un material în club, e cazul să îl dai pe net, ca să râdă lumea și să aibă motiv să mai vină pe la showurile tale pe bani. Cam cum dau fotbaliștii un montaj cu cele mai reușite goluri ale lor ca să vină scouterii să-i vadă pe viu la meciuri.

1 comentariu. Leave new

  • Dupa ce am vazut diverse discutii libere intre comendianti, cum au fost cele de la Tara Arde, mi-am dat seama ca ei sunt mult mai amuzanti la o bere decat in materialele scrise. Cel mai recent exemplu e episodul 345 din Intre Show-uri, la care am ras cu lacrimi, in timp ce la ultimele 10 special-uri nu stiu daca am zambit de cateva ori.

    https://youtu.be/3QsrSmZe6m0

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu