Later edit: Am văzut că între timp a scris şi Radu, fix ce-am zis şi eu, doar că invers 🙂 De gustibus…

De revelion aşteptam cu interes cele 2 programe speciale făcute de găştile de stand-uper de la Club 99 şi Comics Club. În anul precedent ţin minte că am râs destul de mult la Revelionul Club 99.

L-am luat pe cel de la Club 99, cu Teo, Vio, Costel, Mocanu şi Raul Gheba, ne-am uitat puţin atunci, am râs, l-am terminat pe 1 ianuarie.

Cu zâmbetul pe buze şi aşteptările prea mari, am luat şi programul Comics Club, însă n-am reuşit să trecem de prima jumătate de oră. Bine, am avut probleme şi înainte de asta, că era disponibil prin Tazz şi cineva care s-a ocupat de development acolo şi-a bătut joc efectiv. Nu puteai mări ecranul, nu puteai să dai cast, singura variantă era să te uiţi de pe laptop. Nu ştiu dacă de acolo puteai să dai full screen, însă pe telefon erai blocat total în mica fereastră din aplicaţia Tazz. 

Până la urmă am căutat pe Facebook şi am văzut că au permis accesul şi prin Vstage.ro, de unde am dat cast pe televizor prin funcţia de Screen mirroring. Am dat full screen şi am rotit ecranul, mergeau în paralel pe telefon şi pe televizor, dar am putut să trăiesc cu asta.

Dar revenind la program în sine, mi s-a părut extrem de plictisitor. În mod total paradoxal am râs mai bine la episodul Una scurtă oferit gratuit pe Youtube. De fapt, am râs punct, că la celălalt doar am zâmbit de vreo 2 ori. Dacă nu aş fi scris acest articol, cred că nici nu-l mai terminam. 

Sigur, e muncit, arată bine, e o producţie profi, dar e foarte plictisitor. Mai bine lăsau doar bucata cu Una scurtă şi cam atât.

De partea cealaltă, revelionul Club 99 pare mai improvizat, dar tot ce contează e că râzi. Am râs la bucăţile de stand-up şi au intrat bine şi o parte dintre premii. Păcat de toată osteneala din partea cealaltă, dar bucăţile alea cu moşii care stăteau la pisoar mi s-au părut atroce.

Ceva Revelion mai e disponibil până pe 9 ianuarie inclusiv şi e 50 de lei pe iabilet.ro

Revelionul cu Teo, Vio şi Costel e disponibil până pe 7 ianuarie inclusiv şi e tot 50 de lei pe iabilet.ro

2 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu