Așteptarea a luat sfârșit, acum știm data de lansare a HBO Max în România: 8 martie 2022.

Lansarea asta e așteptată din 2 motive:

 1. aplicația complet nouă care va înlocui HBO GO și care va permite, printre altele, mai multe profile de utilizatori, fiecare cu istoricul și recomandările lui.

 2. un catalog mult mai bogat de producții Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network și nu numai.

Pe lângă asta, filmele Warner Bros. vor fi disponibile gratuit pentru utilizatorii HBO Max la 45 de zile de la lansare (aici nu știu dacă e vorba de lansarea din România sau lansarea internațională, va trebui să întreb și revin). Cert este că veți avea acces super rapid la niște filme care de obicei apăreau pe aplicațiile de streaming după cel puțin 6 luni.

În 2022 asta va însemna că vom putea vedea rapid, direct de pe canapeaua de acasă, filme precum:

Noul Batman cu Robert Pattison
The Flash
The Secrets of Dumbledore
Elvis
Dune part 2

Dincolo de asta ar trebui să fie și o mulțime de filme vechi foarte mișto, precum Big, ER, The Flinstones, The Jetsons, Looney Tunes, Southpark, The West Wing și multe, multe altele. Unele sunt ”vechituri”, sigur, dar sunt de-alea bune sau foarte bine, așa că o să merite fiecare cent. Găsiți aici o listă cu librăria din SUA, nu știm sigur dacă va fi la fel și în România, dar mai avem vreo lună și vom afla. O să revin atunci cu un articol detaliat.

Oferta promoțională

Ceea ce ne aduce la povestea cu prețul. Mă așteptam la un preț de 9 euro, similar cu cel din țările nordice, care au primit HBO Max toamna trecută. Însă prețul e mult mai mic, doar 4.99 euro pe lună.

Cei care sunt deja abonați la HBO GO de pe site (deci nu prin operator de cablu) și vor păstra abonamentul vor avea un preț special de 3.3 euro pe lună. Mai mult, dacă vă abonați până pe 31 martie la HBO Max de pe site o să aveți același preț special pe toată durata abonamentului.

Ceea ce înseamnă că atât timp cât nu veți opri abonamentul, o să aveți același preț pentru totdeauna (sau până când plecăm pe Marte și n-o să ne dea Elon Musk HBO acolo).

E și un abonament anual, așa cum au băgat și în alte țări, 8 luni la preț de 12. Ceea ce înseamnă 3.33 euro pe lună, dacă plătiți 40 de euro dintr-un foc. Dar mai bine vă abonați până pe 31 martie și o să aveți chiar cu 3 cenți mai puțin de plătit și nu va fi nevoie să dați o sumă mare de bani de la început. Detalii suplimentare aici.

6 comentarii. Leave new

 • Deci daca eu am abonament HBO GO prin Orange nu voi beneficia de suma de 3.33 € . Asta inseamna ca trebuie sa renunt la abonamentul prin Orange si sa imi fac unul nou direct la ei pe site…? Altii pe alte bloguri scriu ca si nou cei care suntem abonati prin cablisti beneficiem de oferta asta de 3.33 € …

  Răspunde
 • Site-ul oficial zice aşa: „Dacă te-ai abonat la HBO GO printr-unul dintre partenerii noștri, contul tău va deveni HBO Max în momentul lansării. Partenerii noștri te vor contacta în curând pentru a-ți oferi toate detaliile.”

  Părerea mea este că se vor schimba datele problemei şi cel mai sigur este să-ţi faci un cont direct, ca să nu mai depinzi de operator. Azi poate că operatorul îţi oferă gratuit HBO Max, peste 1 an îţi poate cere 4 euro. Şi în loc să plăteşti acum 3.3 euro pe lună, o să mai depinzi de un terţ. Ce faci, de exemplu, dacă te muţi şi acolo nu mai ai acces la Orange? Sau preferi să treci la RDS?

  Mi se pare cu două tăişuri varianta prin cablist. Cât timp asta era singura opţiune înţelegeam, dar acum nu îi mai văd sensul. Plus că de obicei oferă gratuit în cadrul unui pachet de 20-25 de lei pe lună. Adică dai ceva mai mulţi bani pentru un produs pe care o să-l foloseşti tot mai rar.

  Răspunde
  • Dune part 2 nu apare in 2022. Atat timp cat pastrezi contul de abonament la rcs rds/orange etc o sa ai parte de hbo max la pretul/perioada stabilita pentru hbo go. Dupa, pretul o sa fie acelasi ca pe piata.

  • Ah, da, ai dreptate. Le-am luat dintr-o listă de pe Google, care probabil că are informații mai vechi.

   Și nu e mai bine să ai prețul redus securizat pe viață în loc să depinzi de cablist?

 • O veste super!!!

  Răspunde
 • Excelent ar fi și dacă ar funcționa noua (sau vechea) aplicație și pt TV-uri din 2017 sau chiar și unele din 2018..
  Netflix merge pe orice și încă bine

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu