in Digital Recap, Web

Video cu prezentarea mea de la Big Idea Conference 2022

Săptămâna trecută am făcut un preview la Digital Recap 2022 în cadrul conferinţei Big Idea, organizată de Evensys. Au vorbit acolo, printre alţii, Bogdan Naumovici, Bogdana Butnar, Gabriela Lungu, Anca Ungureanu, Mihai Gongu. A fost chiar şi public în sală, erau câteva zeci de persoane în sala cea mare de la Marriott, cu distanţare regulamentară. 

Ce-am prins eu din bucata de prezentări mi s-a părut foarte interesant, Mihai Gongu a vorbit despre bullying în jocurile video şi cum au încercat brandurile să scadă numărul de cazuri, Laura Ionescu a vorbit despre Gig Economy şi ce a învăţat lucrând ca freelance copywriter. Bogdana Butnar a avut o prezentare despre tot ce înseamnă azi Experience în viaţa unui brand, toate interacţiunile pe care le are consumatorul. Toate prezentările sunt aici.

Eu am prezentat câteva trenduri din digital pentru 2022, extrase din Digital Recap 2022. Între timp am şi lansat Digital Recap, puteţi citi direct articolele, dar iată şi prezentarea pentru că vine în completarea textelor.

Despre ce am vorbit?

1. Key trend: The Streaming Race

2022 este anul în care toate serviciile importante de streaming se vor extinde la nivel mondial. Disney+ şi HBO Max intră în câteva zeci de ţări fiecare şi vor putea începe cursa de urmărire a liderului Netflix. Ne putem aştepta la oferte bune şi conţinut de calitate livrat mai repede direct la noi în living.

2. Key trend: Live Shopping

Utilizatorii sunt tot mai obişnuiţi să ajungă uşor la informaţie, să cumpere din câteva clickuri sau apăsări de ecran, să aibă parte de o experienţă simplificată. Asta este marea provocare a reţelelor de socializare în 2022.

3. Key trend: The Freelancer economy

Ne putem aştepta ca în următorii ani să avem o legislaţie mai clară pentru aceşti oameni care lucrează în regim freelance, ceea ce va aduce o serie de schimbări şi în modul în care acţionează platformele.

4. Key trend: Influencer platforms

Întrebările acestor ani ar putea fi: Câţi influenceri sunt prea mulţi? şi Dacă toată lumea e influencer, cine mai e follower?

În acest context platformele care intermediază legătura dintre branduri şi influenceri ar putea avea un rol mult mai important.

5. Key trend: The future of podcasting

Banii ar putea schimba lucrurile în 2022 şi ar putea transforma podcastul dintr-o jucărie cool către un tool matur şi relevant pentru creatorii de conţinut şi companii.

Desigur, vă invit să aflaţi pe larg cum stau lucrurile pentru fiecare trend în ebook şi în clipul de mai jos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu