in Filme

Umbre și RUXX au dispărut din catalogul HBO Max

O veste tristă pe care a dat-o actrița Mădălina Craiu pe Instagram, Umbre și RUXX au dispărut ieri de pe HBO Max. 

”Discovery a hotărât după ce a preluat HBO că va scoate unele titluri de pe platformă. Astăzi (notă: miercuri, 29 iunie) vor dispărea de pe HBO Max Umbre sezonul 3 și întregul sezon RUXX. Dacă nu ați apucat să le vedeți, acum este momentul (…). Din păcate nu știm motivele pentru care s-a luat această decizie și da, asta înseamnă că nu va mai exista Umbre sezonul 4 și nici RUXX sezonul 2. Și pentru noi e trist. Dar mai ales noi nu avem răspunsuri, ne pare rău.”

Din păcate, decizia asta ridică o problemă generală despre cât ne putem baza pe disponibilitatea din librăriile bibliotecile serviciilor de streaming. Până acum era o problemă de licențiere, dar iată pot să dispară inclusiv producții proprii din librărie bibliotecă.

Din punctul meu de vedere nu are niciun sens decizia asta și chiar îmi pare rău pentru ambele seriale. Ruxx arăta foarte bine, iar Umbre e un serial care merita un al 4-lea sezon. Sau măcar să le fi lăsat active.

11 comentarii. Leave new

 • Treaba cu stergerea productiilor proprii din serviciul de streaming chiar nu o inteleg .. nu e ca si cum plateau drepturi de autor catre vreun 3rd party, nu?

  De cand cu jdemii de servicii de streaming, am fost nevoit sa scot palaria de pirat de la naftalina

  Răspunde
 • Pe langa cele doua au mai disparut si Informatorul, One True Singer, Czech It out, Dna Fletcher, Bani negri, Hackerville.

  Răspunde
 • Au facut asta sa elibereze spatiu pe HDD ca vin productiile Discovery (gluma dar poate fi adevarat). Unul din motivele pentru care pe HBO Max vin in 4K doar filmele noi WB si restu de filme adaugate de la alte studiouri cat si seriale Originals vin in 1080p este pentru ca nu o duc prea bine pe partea de hardware.

  Răspunde
 • Din partea mea, nicio pierdere. Cel puțin la Umbre, stăteau toată ziua cu ,,ea,, în gură. La orice discuție își băgau și își scoteau. Da, știu, sunt demodat. Azi, dacă nu spui ,, să îmi bag .. ula,, nu ești tredi.

  Răspunde
  • Cred că te-ai uitat la alt film. Acțiunea se petrece preponderent în lumea interlopă. Tu vrei ca interlopii să vorbească curat?! :)) Mai multe înjurături de-astea am auzit pe stradă în plină zi decît în tot serialul ăsta.

 • Ruxx e o mare porcărie, nici nu merita sa fie acolo. Umbre in schimb excelrnt!

  Răspunde
 • Umbre este cea mai buna producție cinematografică de după 1990.

  Răspunde
 • Nu e mare pierdere, putine filme dupa ’90 merita iar astea nu sunt printre ele, in opinia mea.
  Ontopic, asta ar putea fi cauza:
  https://www.engadget.com/hbo-max-halts-original-productions-across-large-parts-of-europe-130226456.html

  Răspunde
 • Umbre….un film care te ține în suspans…chiar mi-aș dori să fie 100 de episoade…îmi place enorm de mult…Recomand

  Răspunde
 • Crai de curte nouă
  decembrie 16, 2022 1:24 am

  Ruxx, un film fără nicio exigență artistică, este doar o scrumieră doldora de chiștoace teziste și propagandă stângistă, fumate și răsfumate. Personajele instabile emoțional, incapabile de autoreglaj, nu au o orientare caracterială bine definită, practică masiv îmbârligarea pulsională și înjurătura falocrată (pusă discordant în gura unor lesbiene). Ai crede că “invidia penisului” pe care Freud o suspecta la femeie nu e o simplă născocire.

  Răspunde
 • […] mai multe seriale românești (și nu numai) produse de HBO au dispărut din catalogul HBO Max (a scris Hoinaru pe tema asta). Printre ele seriale precum Umbre, Ruxx sau One True Singer, un reality show pe care HBO îl […]

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu