in Casual stuff

Poate că ați auzit povestea cu Aubameyang, jucătorul Barcelonei care a fost atacat și jefuit în casă zilele trecute. E a doua oară în ultimele luni când cineva intră în casa lui Aubameyang, doar că data trecută nu era nimeni acasă, hoții au furat niște bijuterii și au plecat. De data asta a fost mai nasol. Jucătorul și familia lui erau în casă, au fost amenințați, el a fost bătut, se pare că i-au rupt maxilarul cu o bară metalică.

Ce sunt eu curios este cum de nu avea pază omul. Sau măcar un buton de panică pe care să apese și să cheme o echipă de intervenție. Nu știu cum funcționează lucrurile astea prin afară, dar presupun că au și ei firme de pază care pot asigura ajutor la cerere. Te încui într-o cameră și aștepți să vină băieții buni.

Nu-l suspectez pe Aubameyang de zgârcenie, cred mai degrabă că a vrut intimitate și nu s-a gândit că i se poate întâmpla fix lui așa ceva. Sigur că e nasol să ai niște oameni care să stea în preajma ta mereu, să vadă tot ce faci și să fii nevoit să-i mai și plătești, dar vorbim de jucători de fotbal care încasează anual milioane de euro și mai sunt și super cunoscuți pentru asta.

Dacă aș avea eu 30 de milioane de euro în conturi nu prea s-ar sesiza nimeni, că nu sunt mulți milionari cu Nissan, dar un fotbalist al Barcelonei cam atrage atenția.

Văd chestia asta des, cu jucători care sunt jefuiți și care par să nu aibă niciun fel de protecție. Și mă întreb de la câte milioane de euro în sus ajungi să te gândești la pază? Aubameyang are contracte de vreo 10 milioane pe an, sau cel puțin așa avea la Arsenal. Probabil că are cel puțin 50 de milioane de euro în conturi. Și cu toate astea nici după primul jaf n-a făcut nimic.

Eu cred că după primul contract semnat pe 10 milioane pe an găseam o variantă de pază. Poate un contract cu vreo echipă de intervenție inclusă, nu pază permanentă, dar căutam o soluție totuși.

7 comentarii. Leave new

 • Eu cred ca s-a gandit ca traieste in Barcelona nu in Medelin. Probabil ca locuieste intr-o zona selecta unde te simti in siguranta.

  Legat de paza ma gandesc ca nu sunt chiar atat de multi care au paza 24/7. Cred ca asta e mai mult un cliseu din filme. Poate are paza in timpul zilei cand se deplaseaza prin oras…

  Răspunde
  • Păi nu la deplasări, ci acasă o gheretă lângă. Sau dacă nu vrei gheretă faci contract cu o firmă care are mașini de intervenție rapidă.

 • Eu am abonament la BGS. 120 de lei pe luna. Buton de panica, de fapt o telecomanda. Se obligă prin contract să vină în 4 minute. Si vin. Vin de fapt de la intervenție doi băieți, a se citi uriași, blindati până în dinți. Cam cum ii vedeți pe jandarmi pe stadioane. Iar în masina au și câine. Da, am mai investit ceva în tot sistemul de alarmă, senzori la geamuri și de mișcare. Dar aia a fost o data la început. În rest, 120 de lei abonament. București. Cred că și la Barcelona exista asa ceva.
  Nu, nu am milioane. Nici măcar de lei.

  Răspunde
 • Au fost o multime de jafuri din locuintele jucatorilor si prin Italia, Franta, Anglia. Cum s-a spus deja prin comentarii, cred ca jucatorii se gandesc ca daca stau intr-un cartier select sunt in siguranta, de aceea nu le trece prin cap sa apeleze la o firma de paza.

  Răspunde
  • De fapt nu le trece nimic prin cap 😀. Doar freze si mingi au in cap! – vorba reclamei. In rest, nimic

  • E fix cum zice Ernesto. Sunt niste baieti pasionati de fotbal, dar care in mintea lor raman majoritatea la mentalitatea de copil sarac lipit. Si asa ajung sa isi umple casa de ceasuri in valoarea de jumatate de milion cum a fost cazul unor fotbalisti jefuiti, apoi se mira ca au fost jefuiti. Ca tot a fost lumea intr-o perioada fiarta pe mutat la casa, nu stiu cati se gandesc ca e mai sigur un apartament decat o casa, dar vorba aia nu mai ai acelasi sentiment de latifundiar 😕

 • Auba nu e nenea cu Lambo aurit, cu opulenta la vedere? si inca ceva acesti jucatori veniti din saracie preponderent Africa si America de Sud sunt inconjurati de o multime de neamuri, veri, matusi, vecini de favela, care la randul lor posteaza, arata cine si pe unde e, iar pana la o vizita acasa sau la resedinta nu e calea lunga.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu