Am făcut nişte reorganizări prin casă şi am adus din partea cealaltă fierul de călcat Philips Performer Plus, o jucărie de care am fost foarte încântat la vremea ei. Am adus şi o masă de călcat care se deschide mult mai uşor, un model de la Ikea, pentru ca mai apoi să-mi dau seama că ne-am dezobişnuit de procesul ăsta.

Nu doar că se întâmplă foarte rar să călcăm haine, dar când o facem căutăm să folosim fierul de călcat vertical pe care l-a luat Antonia pentru produsele Aceeaşi Mărie. Am mai scris-o pe blog, fierul de călcat vertical e altceva.

Din păcate, modelul ăla de la StarLight nu se mai găseşte, însă există variante asemănătoare, la preţuri foarte mici. Poţi să calci extrem de bine hainele mult mai rapid şi mult mai uşor cu genul ăsta de steamer, mai ales dacă vorbim de tricouri sau bluze.

Sigur, pentru cămaşa cu care am fost recent la o nuntă a trebuit să muncesc tot pe varianta „clasică”, însă cred că astea sunt nişte situaţii punctuale. Viitorul e al steamerelor verticale, mai rămâne de rezolvat problema cu agăţatul hainelor pe un suport care să permită să le calci uşor.

3 comentarii. Leave new

  • Am luat și eu un Star Light la recomandarea ta, okish pentru indreptat un tricou și cam atât. Între timp trebuie să îl dau în garantie.
    Ulterior de BF am luat stația Tefal la promoție, în 30 minute rezolv toate hainele pe 1-2 săptămâni. Fierul de călcat clasic zace pe undeva, nu prea îi mai văd rostul.

    Răspunde
  • Poate nu stiu eu cum sa il folosesc. Am incercat cam 3-4 luni sa folosim fier de calcat veritcal si cel mult mai indreapta cutele sa nu mai arate super motolite, dar nu calca hainele calumea, plus ca e foarte incomod de folosit. Puneam hainele pe un umeras, pe care il agatam undeva si tot trebuia sa trag de tricou, bluza etc.
    Am cumparat un fier normal si rezolvam de 3 ori mai rapid treaba.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu