in Casual stuff

10 ani de când n-avem benzinării (și toalete) pe A3 pe București – Ploiești


Au trecut 10 ani de la inaugurarea A3, segmentul București – Ploiești și în timpul ăsta nu s-a făcut măcar o benzinărie pe sens. Un spațiu în care să oprești, să iei un sandviș, să mergi la toaletă. E o tâmpenie maximă.

Merg des pe traseul ăla și e o bătaie de cap mereu să pun benzină. Variantele sunt OMV Lizeanu sau Petrom Ploiești pentru că evit sistematic Lukoil-ul de lângă Palatul Ghica, cred că am alimentat o singură dată de acolo în 7-8 ani de când mă învârt prin cartier.

E inadmisibil să nu poți opri la ieșirea pe autostradă pentru a alimenta, mai ales că pleci din cel mai important oraș al țării. Nu zic de benzinării chiar la ieșire, că nu prea e loc, dar măcar la kilometrul 20-30.

La fel și la întoarcere, poate vii tocmai de la Nădlac, urmează să iei în piept traficul din București, nu știi când scapi, nu te descurci, vrei benzină. Ce faci? Nimic, trebuia să pui pe centura Ploieștiului. Acolo s-au putut face benzinării, pe autostradă nicio şansă. 

Sigur că nu ai nevoie pentru drumul ăla de 60 de kilometri, dar nu e normal să fac un ocol sau o oprire în seara dinainte special pentru alimentare. E bine să planifici din timp călătoriile, dar ce-ar fi să ai opţiunea de a pune fix când pleci?

3 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu