La fel cum se întâmplă cu toate lucrurile bune și sănătoase din viața mea, am ajuns la Rio Juice după ce a văzut Antonia ceva pe Instagram despre ei.

Prima oară am mers mai mult ca să-i fac pe plac Antoniei, nu aveam așteptări foarte mari, nici tragere de inimă să mănânc sănătos în ziua aia. Dar m-a convins bolul ăsta cu iaurt grecesc, afine, granola, miere și încă câteva ingrediente. Nu doar că arată bine, dar face și bine la casa sufletului după o noapte de fast food.

Rio Juice are chestii fresh, sucuri verzi, smoothins, milkshakes, în general lucruri pe bază de iaurt, lapte și fructe. Găsiți aici meniul. Cel cu iaurt e 16 lei, Antonia și-a luat un bol cu açaí, care e specialitatea casei practic. Am gustat și eu, e bun, dar prefer bolul cu iaurt, deja l-am ales la mai multe vizite pe la Rio Juice.

Au două shopuri deschise, unul în zona Dorobanți, celălalt pe la Ateneu, ascuns pe o străduță care iese în Calea Victoriei, e fix în spatele Athene Palace.

E un loc mic, cu câteva mese și cu un vibe drăguț, berlinez. Inclusiv bolurile îmi plac, o să caut să iau și pentru acasă boluri din nucă de cocos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu