in Ecommerce

Vineri este Revelionul Reducerilor sau Black Friday, cum i se zice în termeni populari. Notez mai jos chestiile pe care le vânez şi ce recomand din toate listele de produse disponibile.

Ce vreau să cumpăr

Fierăstrău pendular Bosch – nu sunt 100% sigur pe modelul ăsta, să vedem ce oferte vor fi. Cert e că am nevoie de asta pentru a tăia bradul de Crăciun în bucăți. Anul trecut a fost un mare chin să-l duc la gunoi, așa că nu vreau să mai experimentez aceleași senzați tari. 

Scaune de dining – ăsta e produs vedetă, anunțat deja pe pagina dedicată Black Friday, vor fi 4 scaune la 280 de lei, ceea ce mi se pare excelent. Avem și un plan concret cu ele, să vedem dacă prind. 

iPad 9, adică generația 2021 – și-l dorește Antonia, dar și eu cochetam cu ideea asta de câțiva ani. Poate vor fi oferte bune, mai ales că e final de gamă.

Antivirus Nod32 3 PC-uri, 2 ani – asta e o licență pe care o cumpăr din 2 în 2 ani de mult timp, cred că de pe la începuturile Black Friday. Inițial era 99 de lei oferta, acum mi-ar plăcea să o prind și cu 150 de lei.

Steamer Star-Light – avem unul la biroul Aceeași Mărie și face treabă bună, aș vrea să luăm și acasă.

Ce recomand

Prize TP-Link Tapo – am luat în doi ani diferiți la aceeași ofertă și pot să spun că e o investiție utilă, sunt o mulțime de variante la care le poți folosi.

Aspirator fără sac Rowenta – va fi la 299 de lei de Black Friday. Am un model similar luat acum câțiva ani și mi se pare excelent.

Robot de aspirare Roborock S6 Max – l-am luat anul trecut și e o super invenție. L-am prins la 1800 de lei.

Anul trecut am dat vreo 8 comenzi, să vedem la cât mă opresc de data asta. Găsiți aici primele produse anunțate.

10 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu