De câte ori nu vi s-a întâmplat să vă frustrați extrem de tare pentru că vă lipsea un încărcător sau firul era prea scurt? Sau n-aveați un holder de telefon prin mașină, ori o baterie externă într-un moment important.

De vreo jumătate de an am început să mă ocup fix de lucrurile astea mici care provocau constant mici frustrări.

Un cablu mai lung pentru încărcătorul de pe noptieră, un conector USB pentru priza din Clio, un încărcător USB-C pentru cablul super rapid pe care nu aveam la ce să-l folosesc.

Nu știu dacă am dat, în total, 200 de lei pe toate mărunțișurile astea. Însă beneficiul psihic pe care mi l-au adus toate chestiile astea mici e priceless, vorba reclamei.

Cu ocazia asta am descoperit cablurile de la Baseus care mi se par absolut decente pentru prețul lor. 

După ce am rezolvat căblăraia și am luat și un încărcător de urgență pe care îl țin mereu în ghiozdan, am prins curaj și am luat și mai multe seturi de baterii pe care să le am prin casă (de când au ieșit din oferta IKEA n-am mai luat constant). Un cartuș de rezervă pentru imprimantă. Încă o pereche de căști pentru birou. Lucruri fără de care poți trăi, dar care îți fac viața atât de simplă.

1 comentariu. Leave new

  • Si se poate extinde. Eu am implementat acum multi ani un sistem prin care nu raman niciodata fara „ceva”. Am o lista tip todo in care am cam toate consumabilele din casa inclusiv ingrediente pe care le folosim la gatit dar nu se consuma des (condimente, uleiuri, etc). In momentul in care desfac ceva, e pus pe lista de todo si cu prima ocazie la cumparaturi completez inapoi. Fie ca e vorba de conserve de porumb, sare, unt de cocos, gel de dus, baterii, cartus de imprimanta sau hartie igienica. In maxim o saptamana e inapoi in stocul casei. Astfel, am intotdeauna becuri de rezerva, baterii si alte maruntisuri. Si conteaza ca sa ai pentru fiecare locul lui. Sa stii unde le gasesti si sa observi daca lipseste ceva. In afara de asta, am o cutie in care tin lucruri care pot fi utile la un moment dat. Cabluri usb de diferite marimi si tipuri, 2 prelungitoare (unul de 1.5m unul de 5m), 2 incarcatoare de telefon. In masina am intotdeauna un holder de telefon, 2 cabluri si 2 incarcatoare + o cutie mica in portbagaj cu lucruri care pot fi de folos (2 chingi, 1 cutit multifunctional, 3 cabluri elastice cu carlig in capete pentru fixat chestii in portbagaj).
    Personal, pot spune ca elimina o mare sursa de frustrare si de stres.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu