in Casual stuff

Mii de români aleargă pentru a inspira femeile să iasă din relaţii abuzive

Cauza lunii martie de pe Alergado este una plină de însemnătate: comunitatea va alerga pentru ca 60 de femei să primească asistenţă psihologică şi juridică care să le ajute să iasă din relaţiile abuzive. E un demers realizat de Alergado pentru Asociaţia Anais.

În tot contextul melodiei lansate de Erika Isac, echipa 321Sport a venit cu această idee şi a implementat-o în timp record. Mi se pare mişto că Radu şi echipa lui şi-au asumat să vorbească în luna martie despre abuzul care se petrece chiar în casele oamenilor de lângă noi. Femei de toate vârstele care trăiesc în relaţii abuzive pentru că nu văd vreo cale de scăpare.

Playtika s-a alăturat demersului încă din primele zile ale campaniei, iar targetul de 150.000 de kilometri cred că va fi atins până la finalul lunii. 

Dacă vreţi să vă alăturaţi comunităţii Alergado (care are ca tagline Endorfine pentru bine) să ştiţi că şi activităţile de tip walk sunt luate în calcul. Deci dacă nu puteţi alerga, tot puteţi folosi aplicaţia Alergado împreună cu trackingul din Strava pentru a contribui la o cauză bună. 

1 comentariu. Leave new

  • Playtika nu sunt aia care concediau pe banda rulanta sute de oameni acum un an?
    Ce sa zic, ca utilizator de Alergado ma bucur ca si-au revenit financiar suficient cat sa sustina cauza. Dar responsabilitatea sociala ar trebui sa inceapa cu grija pentru bunastarea propriilor angajati, ma gandesc.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu