in Masini

Aproape am câştigat o Honda

Sâmbătă am fost la Weekendul Portilor Deschise, organizat de Carpaţi Motors, dealerul Honda în România. Pe lângă obişnuitele test-drive-uri, au fost câteva momente cu vedete, piloţi de raliuri şi bloggeri. Evident, eu am fost invitat la evenimentul pentru vedete, alături de Andra Zaharia, Vlad Bălan, Dan Dragomir, Andrei Cismaru şi Pandutzu.

Ca de obicei, ne-am dus acolo să mâncăm, să bem… cum se face la orice eveniment. După ce ne-am ghiftuit, am pus mâna şi pe nişte maşini. Colegii de mai sus au dat o tură cu CR-V, CR-Z, Civic şi Accord, eu am stat în spate cât a condus Cismaru CR-V şi Accord. Piele, confort, spaţiu. Cam aşa se vede din spate o Honda.

A urmat concursul pentru vedete, pe un traseu destul de simpatic. L-am parcurs cu faţa, l-am parcurs cu spatele, l-am parcurs cu o bilă pe capota Hondei Jazz cu care ne-am dat. Totul pe timp. Şi le-am dat clasă tuturor la mersul cu spatele printre jaloane.

În finală m-am bătut cu Vlad Bălan pentru o Honda Civic în test drive de weekend. Şi aş fi câştigat dacă nu eram un şofer precaut şi liniştit :p Am avut de parcurs cu faţa şi cu spatele un culoar de jaloane în linie dreaptă (fix cât maşina). Ideea era să nu dărâmi jaloanele. Nu le-am dărâmat, dat am mers puţin mai încet decât Vlad aşa că am pierdut maşina. Sau mai exact, aproape am câştigat-o 😀

La final ne-am dat şi cu o maşină de raliuri, ca să simţim ce pot japonezii când vine vorba de viteză.

Poza e via Dan Dragomir şi am ales-o pentru că arată extraordinar maşinuţa asta 😀 Nu m-am dat cu ea ca să nu-mi fac sânge rău, nu-mi ajunge doar o tură ;)) Dar fac eu rost de ea cumva până la urmă şi revin cu impresii.

1 comentariu. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu