in Casual stuff

Desperados party – seara premierelor

Party-ul Desperados cred că va concura, mai înainte de toate, la categoria „lansarea organizată de cele mai multe agenţii”. Eu invitaţia am primit-o de la McCann PR, cărora le mulţumesc pe această cale. Nişte alţi bloggeri au fost invitaţi via Spada Digital, agenţia lui Andrei Roşca. Nişte alţi bloggeri au fost invitaţi via Bobby Voicu şi echipa lui super-duper. De site s-au ocupat cei de la Infinit Solutions iar petrecerea a fost organizată de Odyssey. Deci 5 agenţii s-au ocupat de cel mai wild party al anului.

Şi chiar a fost WILD! Pentru cei care au intrat. Din păcate au fost mulţi care n-au intrat şi au plecat cu buza umflată. Ce n-am înţeles a fost de ce nu s-a folosit tot spaţiul de la Hala Automatika. Pentru că în spatele pereţilor de pânză era un spaţiu la fel de mare nefolosit. Deci în loc de 1000 de persoane ar fi intrat 1800, să zicem.

O să fiu egoist şi o să spun că eu m-am simţit bine, aşa că party-ul a fost foarte mişto 😀 Dacă nu intram, probabil aş fi scris cât de proastă a fost organizarea, cu riscul de a-l supăra pe vătaful Enoiu. Probabil că organizatorii au preferat să aibă 1000 de oameni fericiţi şi 1000 nefericiţi (sau câţi n-au intrat), decât 2000 înghesuiţi. Mi-a plăcut cum sună piesa Desperados, interpretată de Junky. Îmi pare rău că nu l-am văzut şi live.

Pentru toţi cei care n-au reuşit să intre, vă anunţ că a fost destul de wild. În anumite limite, bineînţeles. Nişte fete cu iguane, nişte fete dansând în cuşti suspendate, băieţi care scuipau foc, tatuaje. N-am văzut căzile de bere. Însă aveau capelă de căsătorii. Şi dacă tot era acolo, am hotărât să-mi iau inima în dinţi şi să mă însor. Măcar pentru o noapte.

Mi-a fost greu să aleg o singură domniţă, aşa că am ales 4 (PATRU) şi toate bloggeriţe. Vi le prezint pe doamnele Hoinaru: Alina, Carmen, Corina şi Simona. Deci gata, sunt dat. De mai multe ori chiar! Îmi pare rău pentru inimile pe care le-am frânt prin decizia mea.

Noaptea nunţii nici că putea fi mai WILD: pentru că băusem vreo 2-3 beri, i-am încredinţat Hoimobilul Andreei. Şi, ŞOC!, l-a adus în siguranţă! 😛 Deci seara premierelor: m-am căsătorit cu 4 tipe şi mi-a condus altcineva maşina. WILD!

PS: Fetelor, nu încercaţi să negaţi căsătoria, revin cu poze care dovedesc ce s-a înfăptuit!
PPS: Da, am venit îmbrăcat în roz. Mi s-a părut mie că asta e WILD 😛
PPPS: Tinerii sfioşi care au venit să mă salute şi să-mi spună că doreau mai de mult să mă cunoască dar n-au îndrăznit, sunt rugaţi să-şi revizuiască atitudinea. Păi ce, bă, eu sunt vedetă?

LE: Nişte poze găsiţi aici.

Mai Later Edit: Naşul mare al acestui eveniment a fost Toma Nicolau lau lau lau lau. Trăiască naşul mare re re re re!

22 de comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu