in Politics

M-am uitat un pic la Antena 3 în seara asta ca să mă enervez puţin şi am reuşit în 2-3 minute. Aşa cum mă aşteptam, PSD-ul îşi pregăteşte deja argumentele pentru nerespectarea planului de guvernare. 

Codrin Ştefănescu, invitat în studio la Dana Grecu, a zis că înainte de toate e nevoie să se facă un audit, că nu poate să plece Cioloş la Bruxelles ca şi cum nu s-ar fi întâmplat nimic. Nu, trebuie un audit care să analizeze nenorocirile pe care le-au făcut tehnocraţii un an de zile la Guvern.

Asta e faza 1. O s-o auzim tot mai mult în următoarele săptămâni, până când o să vină noul premier la Palatul Victoria şi o să confirme: „E nenorocire!”

Faza 2 va fi tot pe Antena 3, unde se va toca non-stop guvernarea Cioloş. Ei, săracii, ar vrea să pună în practică programul de guvernare, dar cum să faci asta când tehnocraţii au lăsat lucruri atât de rele? Cum, plată cu cardul doar pe Ghişeul.ro? Raportarea stocurilor de vaccinuri? Cazier auto? Nişte nenorociri! Proiectele astea fie vor fi considerate inutile, fie se va tăia finanţarea şi se vor face licitaţii cu firme serioase, gen Siveco sau Teamnet.

Iar votanţii PSD vor ofta trişti, dând vina pe #Colectiv, care l-a adus pe Cioloş de mână cu Soroş şi care le-a luat şansa la autostrăzi, un Stat funcţional şi o viaţă mai bună.

Chiar mă gândeam anul trecut că PSD-ul a plecat cam rapid de la Putere. Cred că s-au bucurat că au ocazia să facă puţină Opoziţie şi să-şi construiască alibi-ul pentru următorii 4 ani. În 2012 era Băsescu de vină şi cu guvernarea lui, în 2016 e Cioloş. 

1 comentariu. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu