in Casual stuff, Televiziune

Buzdugan si Morar se intorc… in anonimat

La început au fost cârcotaşii.

După o vreme au vrut să-şi facă radio şi au plecat de unde erau (Contact, dacă îmi aduc aminte bine). Au ajuns la KissFM unde îi mai ascultă cei 3 oameni care se uită şi miercurea la emisiune.

Pe urmă, a apărut Dobrovolski. A fost tare o vreme, după care a plecat la Guerilla. Unii apreciază playlistul de acolo. Eu nu sunt fan.

Acum vreo 3 ani (parcă) au apărut Morar şi Buzdugan, farsele celui din urmă fiind punctul de atracţie.

Pentru că s-au făcut mari şi au devenit vedete (inclusiv de televiziune), băieţii au simţit că pot face mai mult. Aşa că şi-au dat demisia de la 21. După ce nu s-au înteles la bani cu ProFm, au decis ca au nevoie de joburile din Antene (Divertis & Buni da’ Răi). Aşa că Intact a sărit rapid să le faca un radio pe masură celor 2. La cât de zgârciţi sunt cei din Intact, probabil că postul respectiv o să fie promovat undeva într-un colţ pe fiecare site doar în interiorul trustului (că n-are sens să dai bani pe publicitate).

Prin urmare, băieţii se duc să facă emisiune pe un post de care nu ştie nimeni şi a cărui frecvenţă n-o să o învăţăm prea curând ( nu ştiu exact nici care e frecvenţa ProFM Dance). După ce se prinde Voiculescu că n-au audienţă, o să ajungă lângă Andrei Gheorghe pe lista de aşteptare. Nasol.

5 comentarii. Leave new

 • mie nu mi plac astia doi asa de mult…sunt mai tari Razvan si Dani, daca tot vorbim de „cupluri”

  Răspunde
 • pe razvan si dani nu i-am urmarit niciodata pentru ca erau la un post prea mic. in plus, la ora la care au ei emisiune eu ori dorm ori sunt in trafic.

  oricum, ca veni vorba, sa-ti povestesc o faza de la un concert National Tv. Anu trecut, festivalu european drinks (sau ceva de genu). Dupa spectacol, o pustoaica de 15 ani aproape sa planga. Balmajea ceva. N-am inteles din prima. „vreau sa-i vad pe razvan si dani :(( ” eu, informat ca de obicei, „Cine?” :))

  pana la urma am ajutat-o sa intre in spate sa ia un autograf. am ramas masca cand am vazut cine sunt razvan si dani :))

  Răspunde
 • poate ma ajuti si pe mine sa o vad pe Andreea Mantea :)) (tot in spate acolo…la backstage ma refer, normal)

  Răspunde
 • buzdugan si morar sau „cum sa ajungi vedeta pe prostia omenirii”. 😐 glume de cacao. remember olimpiadele comunicarii. nu pot sa zic ce s-a intamplat, dar daca ai fost pe faza iti aduci aminte 😉

  Răspunde
 • nu mai stiu exact… oricum, au avut o prestatie foarte slaba. ei oricum n-au fost niciodata „marii comici vestiti”

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu