In ultimii ani am ramas fara multi actori de valoare. Numele grele din teatru si film se duc usor-usor. Sigur… e ceva normal. Asta este cursul firesc al vietii. Ilarion Ciobanu s-a dus, Stefan Iordache nu se simte nici el foarte bine. Totusi… cu cine ramanem?

Macar daca am avea o generatie de actori care sa vina din spate. Sunt cativa, dar nu mai mult de o mana de oameni. Vechea generatie, cea a legendelor,  era mult mai numeroasa (intr-o perioada in care, ce-i drept, se faceau mai multe filme). Acum imi vin in cap Anamaria Marinca, Dragos Bucur… in fine… mai sunt. Dar langa ei pe cine punem? Pe Adela Popescu? Pe Dana Rogoz? E cam trista situatia…

6 comentarii. Leave new

 • mai sint si Oana Pellea si Iures si Vasilescu …mai sint…nu as sari direct la anamaria marinca si nu as sterge cu buretele totusi mari actori care mai fac lucruri importante….iar intrebarea mi se pare pusa cam devreme in ceea ce il priveste pe stefan iordache….sa speram ca totul e ok!

  Răspunde
 • sigur, mai sunt nume mari, insa ma referam strict la generatia tanara..

  Răspunde
 • Poate si Ion Caramitru,Maia Morgenstern cel putin ei doi mie-mi plac f mult

  Răspunde
 • mai sunt actori in tara asta,buni,f.buni…e f adevarat,dar CE FAC? ca eu n-am auzit prea multe lucruri speciale care sa li se fi intamplat pe plan profesional,si atunci…DE CE nu ti-ar „sari” gandul „direct” la Anamaria Marinca!?Cu ce te-o fi deranjat, Dane, acest „salt”?mai ales ca nu avea nimic tendentios…Let’s go,ciao!

  Răspunde
 • Actorii fac ce li se propune.altii joaca in strainatate mai mult vezi oana pellea…ce pot face actoriI…depind de regizori de bugete de atitia factori…ca noi toti.

  Răspunde
 • Radu demetriu
  august 26, 2009 11:11 pm

  Nemaipomenit!…cum ne tradam la fiecare pas „romanismele” care ne infecteaza viata iremediabil:suspiciune,tendentiozitate,invidie(probabil),orgoliu „ranit”,egocentrism,inspre narcisism…s.a.m.d.DAN!in afara de Florin Piersic jr.si de ANAMARIA MARINCA, eu personal n-am auzit niciun alt actor pomenind(nu sa-i mai si binecuvanteze cu admiratie!-sincera-)numele partenerilor de distributie sau ale colegilor in care cred,ca pot si au de spus ceva…Asa ca,tu esti cel care-ai „sarit”… in gol!(am intervenit cu aceasta remarca pt ca am sentimentul ca ai fost „direct” atins in amorul propriu…si nu-i cazul!Anamaria este o actrita minunata,apartine unei noi generatii,si, mai ales, este un OM de mare calitate!Nu cred,dar totusi reactii ca a ta ar putea-o ofensa,te-ai gandit la asta?si zau ca nu merita!)

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu