in Politics

De ce e logic gestul lui Becali…

Asa cum prevedea Adi zilele trecute, Becali va candida la postul de deputat intr-un colegiu din Ferentari. Alegerea este una simpla si perfect normala.

Cand a inceput sa se implice in fotbal, si mai apoi in politica, Becali a crescut numarul actiunilor de caritate. Folosindu-si banii si echipa de fotbal pentru a-si castiga imaginea de om care se implica in societate si aduce bucurie oamenilor, Becali a mers la sigur. Cu atatia contestatari in spate era normal sa inceapa sa ceara inapoi favorurile pe care le-a facut de-a lungul timpului.

Ca un Harap-Alb modern, Becali se foloseste acum de ‘aripioarele’ albinutelor din Ferentari, oameni asupra carora chiar el a exercitat expresia: „Sa fie lumina!”. Ca sa intelegem de ce candideaza Becali in Ferentari nu trebuie sa ne uitam in sondaje sau in statistici asupra IQului locuitorilor. Prosti sau nu, oamenii au inca in minte sclipirea lui Becali din urma cu cativa ani. Imaginea miliardarului urcat pe maybach, pregatit sa le plateasca datoriile le-a ramas intiparita si le va fi improspatata de oamenii de campanie. Asta deoarece, ca un ‘Nas’ local, Becali are grija sa-si ia serviciul inapoi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu