Dupa ce ai stat pe salariu 3 ani jumate si ai scris despre crima din primaverii, pensia de 3 lei a doamnei sulfina si escapadele nocturne ale Laurei Andresan, te trezesti din hibernare in prag de alegeri. Si scoti de la naftalina toate dosarele pe care le-ai strans ca o furnicutza harnica in cei 3 ani de stiri rasuflate. Le bagi pe post cu linguritza si numai pe alea la care nu s-a cotizat nimic.

Sau ne crezi atat de tampiti incat sa credem ca ai descoperit brusc salariile mari ale oamenilor din agentiile guvernamentale, loganurile cumparate la pret de mercedes si contractele Dali-Primarie? Vantu, Patriciu si Voiculescu arunca in stanga si in dreapta cu dezvaluiri si nici macar n-au inceput bine. Urmeaza si altele, mai mult sau mai putin fasaite.

Cataline, sper ca tu n-o sa faci asa…

3 comentarii. Leave new

 • Ma crezi ca de multe ori imi vine sa arunc cu ceva in televizor? E chestia care ma deranjeaza cel mai tare in viata asta: sa ma ia cineva de prost.

  Răspunde
 • am observat ca mereu e asa.la fiecare noi alegeri, ACELEASI descoperiri, de parca se arunca la cos si se recicleaza la fiecare 4 ani (sau 5)..

  nu stiu cine mai zice in zilele noastre „vai, da asta NU STIAM!” cand se dau „in vileag” aceste lucruri..mai exista acesti oameni in romania?

  Răspunde
 • @ clau: sunt aproape sigur ca exista si oamenii aia in Romania.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu