Cu un lot poate prea numeros, cu un antrenor care gestioneaza prost numarul mare de jucatori, cu un patron care aduce acuze dupa fiecare infrangere si pune presiune pe echipa, Steaua s-a apropiat de marginea prapastiei. Echipele (I si II) nu mai joaca nimic, Lacatus nu e in stare sa ii motiveze, rezervele fac scandal, Becali critica pe toata lumea.

Situatii de genul asta au mai fost si in trecut insa atunci pe banca era altcineva. Zenga si Olaroiu au gestionat cu calm situatiile conflictuale in timp ce oamenii din stafful de acum nu par a fi pregatiti de aplanarea conflictelor. Prima masura este trecerea lui Neaga la echipa a 2a. Ca el mai sunt multi pe banca sau in afara lotului. Jucatorii sunt foarte frustrati ca nu prind echipa. Bine sau prost sunt 12-15 oameni care joaca non-stop la Steaua. Lacatus nici nu-i apara de accidentari nici nu-i odihneste. Ii foloseste mereu pe aceeasi.

Gestionand prost inca de la inceput aceasta situatie Lacatus a pierdut cativa jucatori  importanti si a ramas practic cu un lot mic. Cat timp este el pe banca, Steaua se duce tot mai jos. Ramane de vazut cat mai ramane pe banca Laca. Pana la alegeri nu va fi demis insa ar trebui sa plece singur pentru ca saptamana asta s-a vazut clar cine e vinovat. Cu doua echipe diferite, Steaua a pierdut contra unor adversari modesti. Simbolul ar trebui sa se intoarca in istorie.