in Casual stuff

Hai să ne ajutăm pe noi înşine

O amică mi-a solicitat zilele astea ajutorul într-o problemă. Ocupat-neocupat, mort-copt, am direcţionat-o în respectiva chestiune. Uite dragă, te înregistrezi aici, şi rezolvi problema.

După vreo 10 minute.

Nu poţi să-mi faci tu un cont? Că nu mă descurc…
Păi n-ai decât de dat 2 clickuri.

Da, dar ştii că nu mă pricep… bla bla.

Înţeleg că  vrei să te ajut (deşi, unii n-ar înţelege de ce îmi ceri tocmai mie asta) dar de ce nu vrei să faci şi tu ceva? De ce nu vrei să mergi pe poteca pe care ţi-am indicat-o? Ce-i drept, e greu să faci ceva când poţi mai bine să iei de-a gata.

3 comentarii. Leave new

 • am aceasta problema de ani de zile. ceea ce nu pricep eu este de ce lumea in general e dezinteresata de orice. eu sunt interesat sa invat lucruri noi in orice domeniu. cand vad ca altii vor mura-n gura prima data, a doua oara, a n-a oara… eu le tai macaroana.

  Răspunde
 • e mult mai usor sa intrebi decat sa cauti singur.

  pe mine m-a intrebat cineva pe mess, dupa un post despre contraceptie, vorbind cat de serios posibil daca de la sex oral ramane insarcinata etc. eram tot in mileniul trei, unde googleul de la doua clickuri distanta. dar pentru a sti sa le faci si pe astea ai nevoie de ceva mai mult decat o conexiune la net. ai nevoie de interes.

  Răspunde
 • of, scuze de blondelegandesc. wordpressul e de vina.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu