in Casual stuff

Iar m-am plictisit de online

… sau poate de blogosferă şi twittosferă. Sunt atât de obositori oamenii ăştia… Mai ales pentru că găseşti o multitudine de personaje şi cu siguranţă o să fie unu căruia să nu-i convină ceva. Şi mâna de oameni mişto aproape că se pierde în marea de dobitoci, mincinoşi, lăudăroşi and so on.

Pe twitter parcă suntem la piaţă. Fiecare are un proiect al lui (online sau nu), fiecare caută să-l promoveze cât mai bine, aceloraşi oameni. Parcă schimbăm surprize turbo între noi. Aceleaşi surprize. Mi se par foarte obositori oamenii ăştia care sunt într-un haotic research al fericirii (vedeţi ce frumos am dat-o din condei ca să evit cacofonia? 😛 ).

Practic, nu cred că am cunoscut pe cineva mişto în online. Nu mă apuc să dau linkuri dar sunt o grămadă de oameni din online pe care i-am ‘agăţat’ prin diverse happeninguri, nicidecum pe net. Aşa că eu cred că o să iau o pauză… cel puţin de twitter. Cred.

Parcă devine enervant să te întâlneşti cu vineva: ce mai faci? păi uite bine m-am mutat… ah da, ştiu, am citit pe blog şi pe twitter şi pe forum şi peste tot. şi în rest? cam atât. am scris tot pe blog…

LE: voi mă urâţi aşa rău încât nu mi-a zis nimeni cât de agramat am fost în postu ăsta. Recitind, am găsit vreo două greşeli d’alea de povestit nepoţilor… ce naiba mă, nu puteaţi să ziceţi? 😛

9 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu