Şi o leapşă cu ele de la BTO. (wait a minute, BTO nu era tipul ăla serios, cu PR-ul?)

Leapşa zice: “Numiţi două personaje de desene animate. Unul cu care doriţi să aveţi relaţii principiale şi bazate pe respect reciproc. Cel de-al doilea, cu care poftiţi să aveţi relaţii mai puţin principiale, în care respectul reciproc este opţional (chiar contraindicat).”

Tot leapşa zice că pot s-o schimb cum vreau, dar să rămân la desene animate.

Say what? :))

Ţinând cont de locul important pe care l-a ocupat în copilăria mea, mi-aş dori sa fiu prieten cu Louie Anderson, pentru că mereu mi-au plăcut graşii simpatici şi majoritatea sunt foarte amuzanţi. În plus, imaginaţi-vă o gaşcă de liceeni de clasa a 12-a cum se distrează copios dimineaţa imitându-l pe Louie şi pe tatăl său. Asta făceam noi, în marele liceu de fiţe Şcoala Centrală, în anul de graţie 2007 (îi mulţumesc pe această cale lui BTO pentru că mi-a adus aminte de serial şi m-a făcut să-mi pun un episod, cu riscul de a pierde încă o zi de scris la licenţă 😀 ).

Şi acum relaţii deloc principiale în care respectul e contraindicat. Nu ştiu la ce relaţii s-a gândit autorul, dar dacă se gândeşte la ce mă gândesc şi eu, cred că încă se uită pe Disney Channel. Nu de alta dar desenele animate sunt acum cu hannah motana (aka miley cyrus). Şi cu ea aş putea avea orice tip de relaţii neprincipiale. Iar desen animat pe bune… Daphne din Scooby Doo. Daphne este motivul pentru care acceptăm astăzi piţipoancele. V-aţi gândit vreodată la asta? Trăim cu impresia că desenele la care ne uitam noi erau inofensive, când de fapt eram intoxicaţi puţin câte puţin.

Dacă autorul nu s-a gândit la tipul ăla de relaţii, înseamnă că sunt eu defect. Alt personaj de desene animate ar fi Donkey… pe care probabil că l-aş bate zilnic, cu o plăcere sadică (fetelor, sunt desene animate, nu le doare 😛 ).

Grea leapşă… o dau mai departe către Carmen Rusu şi Dănuţ Pandrea.

4 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu