Pentru că deunăzi am scris câteva recomandări de evenimente, hai să vedem ce merită citit zilele astea.

1. Planner’s Eyeblogul parte a Planning.ro, pentru că săptămâna asta Elena Ioniţă (care este printre cei 3 oameni de la Leo pe care îi apreciez foarte mult, alături de Victor Stroe şi Carmen Tiderle) a scris de la Cannes tot ce merita notat.  Citind mici rezumate ale conferinţelor din cadrul festivalului m-am ofticat foarte tare că n-am avut ocazia să particip până acum. Dar la anul, cu un blog de advertising ok (cough, cough ADif), poate-poate.

2.Digital ReportTot live de la Cannes sunt ceva articole şi pe digital report, care e new thingie. Sper să meargă înainte ambele proiecte, pentru că m-am plictisit doar de IqAds. Nu că ar fi ceva rău, dar să mai schimbăm peisajul.

3. SmarkTeoretic ar trebui să-mi placă mai mult IqAds. Tot teoretic, Smark ar trebui să fie mai mult pe marketing. Dar am citit zilele astea o serie de articole şi mi-a plăcut mult. Merită să staţi să vă faceţi cont.

4. B-CafeUn site pe care l-am descoperit acum puţin timp. Vă recomand secţiunile Oameni şi Poveşti.

5. Aici sunt mai multe recomandări găsite pe Bucureştiul într-o ziArt Historia, Bucureștii de altădată, Bucurestii noi si vechi, Case de Epoca şi Locuri în Bucureşti.