in Politics

A dat Videanu un interviu unei publicaţii de care n-am auzit (Renne.ro). Money.ro citează publicaţia respectivă şi dă link la un PDF de pe Ministerul Industriilor, pentru că aşa se face citarea sursei. Trăguts.

1500 de lei  e o sumă cu care Videanu zice că s-ar descurca cu nevastă şomeră şi copil la facultate.

Evident, a sărit lumea cu „ba pe-a mă-tii, bă!” şi ” ‘tu-vă muma-n cur de politicieni corupţi” şi clasicul „păi ştiţi voi cât de greu se trăieşte în ţara asta, hoţilor! ştiţi mă? ştiţi?” Nu.

De câte ori aud câte un politician care zice că se poate trăi decent în România (punct. – până şi asta e utopic) cu X lei, îmi aduc aminte de Petre Roman. Să fi fost acum vreo 10 ani parcă, o fază antologică cu Petre Roman şi CTP. Cum vorbea el Petrică despre costuri şi salarii întreabă jurnalistul Domnule Roman, dumneavoastră ştiţi cât mai e o cartelă de metrou? Moment în care regizorul de platou (era la TVR în studiourile alea mari) bagă prim-plan pe faţa lu Roman. Ăsta ridică din sprâncenele alea stufoase, face nişte ochi mari şi imediat îşi revine bălmăjind Păi sigur.. ăăăă eeeste… ăăăă 2 mii de lei (sau cât o fi fost). La care jurnalistul îi zice: Nu domnule Roman, e x lei.

Şi atunci m-a interesat ultima oară despre ce zic politicienii referitor la cum se trăieşte în România şi cu ce bani.

The End.


9 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu