Aseară am fost la Radio Lynx la invitaţia lui Alex Negrea şi am anunţat în direct un proiect Twitter-related. #jobpenet este primul eveniment din România desfăşurat exclusiv pe Twitter. Vineri, 18 februarie, între orele 11:00 şi 13:00 veţi putea participa prin intermediul unui hashtag la un fel de târg online de joburi.

Practic veţi găsi în acel interval orar pe hashtagul #jobpenet angajatori în căutare de oameni, gata să fie impresionaţi de abilităţile voastre. Rămâne ca voi să vă pregătiţi până atunci cu filmuleţe de prezentare, prezentări PPT sau orice vă mai trece prin cap ca să-i convingeţi pe angajatori.

Ca să facilităm dialogul intre angajatori şi angajaţi, vor fi şi câţiva Twitter Leaders – oameni cu care puteţi lua legătura în cazul în care nu puteţi anunţa public că sunteţi în căutarea unui job sau care vă pot recomanda angajatorilor. Bobby Voicu, eCostin, Ligia Adam, Alex Negrea şi Adrian Ciubotaru sunt cei 5 Twitter Leaders de la prima ediţie a JobPeNet. Am încercat să găsim oameni din mai multe zone ca să acoperim cât mai bine comunitatea de pe Twitter.

Oricum, o să puteţi apela şi la mine sau la Carmen Rusu (care e mult mai entuziasmată decât mine în ceea ce priveşte proiectul).

Mai multe detalii găsiţi pe www.JobPeNet.ro (şi vom continua să publicăm noutăţi în următoarele zile, până la eveniment) şi tot acolo veţi putea urmări hashtagul în cazul în care nu doriţi să-l urmăriţi dintr-un client de Twitter sau de pe Twitter.com.

Aseară la Lynx au fost destul de multe întrebări, dar sincer să fiu nu-mi aduc aminte prea multe, aşa că în caz că aveţi nelămuriri, le puteţi adresa în comentarii şi vă răspund cu plăcere.

Mulţumesc Alex pentru invitaţie, sper că am reuşit o ediţie INCENDIARĂ ;))

Ne vedem vinerea viitoare!

PS: Fiind vorba de un proiect desfăşurat pe Twitter, foarte importantă e comunitatea, aşa că mă bazez pe voi să-l daţi mai departe şi să participaţi dacă sunteţi în căutare de job.

PSS: Pentru că e un proiect Superior Media, de logo e responsabil Alex.

*) A se citi: probabil primul meu hashtag util. Fac precizarea ca să se risipească suspiciunile de aroganţă. Istoric: Jobpenet s-a născut cam în perioada în care ne distram cu #comuniste şi Tudor Galoş a întrebat dacă nu facem şi noi un hashtag util. Deci iată, am făcut.