Acum câteva săptămâni am primit un cont de test de la Romtelecom pentru Dolcetv.ro, platforma video lansată de curând. Într-o oarecare măsură DolceTv.ro e la concurenţă cu Muvix, siteul trustului MediaPro. Zic într-o oarecare măsură pentru că pe DolceTv sunt filme dar şi emisiuni tv înregistrate precum şi ceva canale live. Unele filme sunt free, alte filme sunt pe bani (cam 1 euro sau mai puţin). Sistemul de plată e destul de simplu, cu un cont pe care îl încarci cu credit în euro şi din respectivul credit plăteşti filmele.

Ce n-am înţeles e sistemul de plată pentru meciuri. Ştiu ca la un moment dat era 1 euro accesul la meciurile din UCL, acum n-am mai văzut nimic legat de preţuri.

Oricum, aseară m-am uitat fără probleme la Inter – Schalke04, full screen, cursiv. De fapt asta aşteptam încă de când am primit contul, să văd cum se mişcă transmisia meciurilor. Şi se mişcă excelent. Mişto ar fi să văd toate meciurile lui Liverpool aşa (cele care nu se dau la televizor) 😀 Dar până ajunge Liverpool în UCL mai e :-j

În concluzie DolceTv îmi place, cred că sunt şanse să prindă, mai ales că totul e absolut legal, spre deosebire de vplay şi alte animale. Timp să avem să ne uităm la filme, că avem acces la ele tot mai uşor şi la o calitate tot mai bună. Mai ştiţi când trăgeam câte 7 ore un CAM de pe odc? 🙂

5 comentarii. Leave new

 • Vezi daca nu te-ai uitat la trailer …
  Butonul de incarca contul, plata prin sms, paypal sau gecad epayment

  Răspunde
  • la ce trailer? stiu cum se face plata, nu inteleg cum se contorizeaza meciurile. dar aparent nu se contorizeaza deloc, e la liber.

 • Ca sa tragi un CAM in 7 ore, rezulta ca aveai o viteza la net de 30-40 KB/s. Ia lamureste-ma si pe mine ce conexiune la internet aveai pe atunci si cand este acel „atunci”.

  Răspunde
  • RDS. si cred ca era 2003 – 2004. era cam singura varianta stabila, baietii cu reteaua de cartier aveau netul picat non stop. ba taia cineva firele, ba pica netul… vremuri grele.

 • beta version IS beta. La primul click intr-un meniu mi-a dat eroare. Si n-are buton de search, frate. Cum sa nu ai buton de search? Marele plus e dat de inregistrarile de la TV pe care le au disponibile. Mi se pare ca are super potential insa, abia astept sa-l vad cand iese din beta si-si pune functie de cautare.

  Oricum, partea naspa la site-urile astea cu content video platit *legale* e ca nu au seriale disponibile. Vplay are, de pilda 😀
  Eu una mai degraba as plati sa am acces la toate episoadele unui serial oricand am eu chef si timp, decat sa platesc pentru un film pe care tre’ sa-l vad in doar 24 de ore.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu