in Web

Vineri am fost la JW Marriott unde a avut loc Webstock 2011. Din păcate evenimentul s-a suprapus cu o conferinţă Oracle şi ceva congres al dentiştilor. Înghesuială mare de tot la început.

Dimineaţă, la prima oră, scriam articolul ăsta cu gândul să fac live-blogging. Dar n-am prea avut la ce să fac. Mi s-a părut că speakerii s-au prezentat slabuţ pentru un astfel de eveniment. Din respect pentru munca lui Cristi Manafu şi a oamenilor de la Evensys nu poţi să vii cu prezentări de la alte evenimente sau cu lucruri făcute pe genunchi. Şi parcă nivelul de interes al speakerilor scade de la an la an. În ritmul ăsta, anul viitor putem să renunţăm la prezentări şi să facem networking de la început până la sfârşit.

Mi-au plăcut Cristina Bazavan, Petreanu, duo-ul Teodor Frolu-Ivan Patzaichin şi Vali Petcu (!). Pe RăzvanBB l-am văzut în premieră la costum şi am asistat la prezentarea lui despre viitorul gadgeturilor. Mie îmi povestise lucrurile respective ceva mai înflăcărat, într-o discuţie privată, cu câteva săptămâni înainte.

Mi-a părut rău că n-am reuşit să văd tot ce mi-aş fi dorit din cauză că s-a schimbat pe parcurs ordinea speakerilor în sesiunile paralele. Aş fi vrut să-i văd pe Andrei Roşca, Ştefan Stroe şi Alexandru Negrea.

Mulţi oameni cunoscuţi, puţine feţe noi (sau poate mă uit eu pe prea multe poze de la conferinţe). Abia am reuşit să schimb două vorbe cu cei pe care nu-i mai văzusem de mult.

Câştigătorii premiilor Webstock sunt aici.

5 comentarii. Leave new

 • stii ce am observat si eu de cand tot umblu la conferinte? ca majoritatea celor infipti in online se poarta la conferinte ca la sedintele asociatiei blogerilor, feisbucistilor , twitteristitlor etc. Vorbesc despre proiecte socializeaza etc… incearca sa puna tara la cale.
  Pai n-ar fi mai simplu sa se infiinteze o ascociatie de Social Media unde sa se vada oamenii iar la evenimente sa se dedice 100% evenimentului?

  Da! stiu ca sunt nebun si idei de-astea comuniste , cu hai se ne asociem si sa facem lucrurile cum trebuie. dar numai zic…

  Răspunde
  • Eu cred ca de-asta sunt utile intalnirile periodice de tipul Open Coffee, Social Media Breakfast samd. Pentru ca oamenii apuca sa socializeze mai mult. Daca sunt nevorbiti ajung sa nu mai fie atenti la ce se vorbeste pe scena.

 • […] Hertzug Dan Pandrea Daniela Cristina Denisa Bargau Dragos Irimia Elena Pelmus Eparu Cosmin Haotik Hoinaru Ionut Bunescu Iulia Kriogen Laurentiu Buica Lexis Manuel Cheta Mihaela Ivan Olivian Breda […]

  Răspunde
 • ar fi tare sa reuseasca proiectul lui Patzaichin …am mai scoate tara din rahat….
  restul mi s-au parut doar vise greu realizabile…

  Răspunde
 • […] printre cei care au mai scris despre Webstock ar fi Claudiu Ciobanu, Mihai Dragomirescu, Cabral, Hoinaru, Mobilissimo, Papen, Ruxa şi Marian […]

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog introdu o adresă email validă.

Meniu