Sigur, titlul de mai sus e un truism, dar mereu uităm lucrurile elementare. Vrem direct rezultate, nu mai avem răbdare ca lucrurile să crească. De-asta mă bucur de fiecare dată când cineva face ceva pe termen lung.

Vorbeam la Webstock cu Claudiu Ciobanu despre Retail-FMCG.ro, proiect pe care l-a pornit în urmă cu aproximativ un an. Şi chiar dacă nu sunt rezultate extraordinare, Claudiu îmi spunea că are răbdare şi aşteaptă ca brandurile din zona asta de interes să vină pe net. Până la urmă vor veni şi el va fi acolo să le întâmpine.

Asta mi-a plăcut şi la iniţiativa celor de la Unilever Food Solutions, care mai întâi au făcut un raport global privind deşeurile alimentare provenite de la restaurantele din întreaga lume şi au descoperit că 3 milioane de tone de mâncare sunt aruncate anual. Mai apoi au pus la punct o strategie pe termen lung menită să reducă simţitor aceste cantităţi de deşeu. Aşa a apărut Doggy Bag şi toată acţiunea care a avut loc vineri seară în Centrul Vechi. Sigur, lumea nu va începe de acum să ia mâncarea la pachet, însă trebuia făcut şi acest prim pas, pentru ca lucrurile să se schimbe pe termen lung.

E ca la gadgeturile de care vorbea RăzvanBB: n-o să meargă perfect din prima, dar în timp lucrurile se vor perfecţiona. E nevoie şi de începuturi stângace. N-are cum să fie totul perfect din prima.

9 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu