in Filme

Aventurile lui Tintin – 2 invitaţii duble

Săptămâna viitoare se lansează Aventurile lui Tintin, un film regizat de Spielberg. Pare să fie interesant, dar ne-am mai fript anul ăsta cu un film al lui Spielberg (remember Super8?).

Dau două invitaţii duble pentru avanpremiera filmului, care va avea loc miercuri, 26 octombrie, începând cu 18:45 într-un mall din Bucureşti AFI Cotroceni. Aştept de la voi ultimul motiv de ceartă cu prietena/soţia/concubina. Că tot se discută despre asta :))

Concursul se încheie vineri seară.

UPDATE: Am primit reclamaţii cum că aş face concurs de nişă. De la cei fără de pereche aştept să-mi spună ce filme a mai produs Spielberg anul ăsta.

9 comentarii. Leave new

 • telecomanda!!!

  Răspunde
 • Eu as vrea sa merg la film! Chiar Marti am fost si am vazut Real Steel regizat de acelasi Spilberg.

  Răspunde
 • Vreau sa merg la filmul asta ….saptamana trecuta am fost la Real Steel si a fost foarte bun … sunt sigur ca si asta va fi la fel de bun.

  Răspunde
 • Citez din memorie: „Super 8”, „Transformers: Dark of the Moon”, „Cowboys & Aliens” si „Real Steel” B-)

  Răspunde
 • Am fost si eu la Cowboys and Aliens si Real Steel si nu m-ar deranja daca as vedea si Aventurile lui Tintin 🙂

  Răspunde
 • De la un film :)). L-am dus la „Pina” si a stat bosumflat toata seara ca el e la film „de femei”, in care se danseaza.

  Răspunde
 • nea’ Mielu si Marius Catalin merg la film 🙂 Astept sa-mi povestiti cum a fost!

  Răspunde
  • multam de invitatie, a fost fain, numa’ blogati si blogosfera p-acolo (prin multime l-am recunoscut pe chinezu’ de pilda), twittarea toata lumea de mama focului, organizatorii au avut si ceva bufet (nu ma intreba ce ca nu stiu, am dat o tura prin diverta sa ma uit de o carte; am prins cu coada ochiului doar un chelner care impartea eugenii), la intrare erau floricele si o beutura coca-coloasa din partea casei, imax-ul imax, cum il stim, filmul bun, spielberg pe fata, animatia excelenta (actorii isi pot lua adio de la meserie in cativa ani).. sala plina..
   cam asta a fost.

  • Asa e la vizionare de-asta ;)) Eu am ajuns tarziu si am stat in fata rau de tot.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu