Am fost în urmă cu câteva săptămâni (vreo 3) la lansarea albumului Dragostea în 3, semnat Alina Manole. N-am scris despre eveniment, deşi mi-a plăcut ce-am văzut pe scenă. Am preferat să aştept următorul concert al Alinei pentru a vă da şansa să mergeţi şi să vedeţi. Dacă aş fi scris atunci probabil că aţi fi uitat.

Alina e un om pasionat de ceea ce face. Şi deşi la Nottara am participat în calitate de prieten, am sfârşit prin a analiza întregul spectacol ca pe vremurile în care ÎnConcert.ro îmi ocupa cea mai mare parte din timp. Astfel am observat cât de mult s-a schimbat Alina Manole în ultimii 2-3 ani. Dacă în 2009 cânta un folk ciudat, cu influenţe de jazz, astăzi vorbim despre muzică de jazz, ceva rar în România.

Alina face totul din pasiune, de asta pot să vă asigur (în viaţa de zi cu zi este sociolog), însă pasiunea ei are ca rezultat finit muzica. Dacă vreţi, muzica nu e o pasiune, ci pasiunea dă naştere muzicii. E o chestie de nuanţă. De asta vă puteţi convinge şi singuri mâine, de la orele 21:00, la Clubul Ţăranului. Încercaţi. Atmosfera de la concertele din Clubul Ţăranului e cu adevărat specială.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu