Ştirea săptămânii e legată de lansarea Bakers Digital Communication, agenţie de online din cadrul grupului V+O Communication. Noua agenţie va fi condusă de Costin Cocioabă. Detalii.

Luni a debutat iLike IT – o pastilă zilnică de IT realizată de George Buhnici în cadrul matinalului de ştiri de la ProTV. Detalii.

În weekend s-a încheiat ultima etapă din Redescoperă România, cel mai amplu proiect de Social Media organizat vreodată în România. 9 excursii, peste 15.000 de kilometri parcurşi. Toate poveştile celor aproximativ 100 de bloggeri implicaţi sunt aici.

Marţi se lansa fairsolve.com, un proiect menit să înlăture speculanţii de pe piaţa de bunuri ale societăţilor aflate în executare silită. Un fel de licitaţii cu obiecte „executate judecătoresc”. Detalii.

Joi a avut loc decernarea premiilor PR Award. GMP PR e agenţia anului, Gollin Harris a luat 12 premii. Detalii.

Alte ştiri pe scurt: Vimeo a lansat Video Music Store, au fost anunţaţi câştigătorii premiilor Superscrieri, Samsung a lansat Galaxy Note, Coldplay mai face un pas spre streamingul de concerte pe Youtube, iar Sony a preluat şi partea celor de la Ericsson.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu