in Casual stuff

Când bloggerii au fost mult peste jurnalişti

Sau cel puţin aşa ne-am simţit noi.

Ziua de mâine n-a fost primul festival cu bloggeri acreditaţi (şi sperăm că nici ultimul). Poate să fi fost primul din Alba, însă nici de asta nu sunt sigur. Oricum, a fost primul festival la care organizatorii au tratat bloggerii oficiali ca pe artiştii prezenţi în recital. Şi au fost nişte nume foarte mari la Alba Iulia: Baniciu, Vintilă, Alifantis, Ioan Gyuri Pascu. „Vrăbiuţele” (adică doamnele de la Consiliul Judeţean Alba) s-au dat peste cap să ne pună la dispoziţie toate condiţiile.

Am avut acces peste tot, am stat în acelaşi hotel ca artiştii, am luat micul dejun cot la cot, am putut schimba impresii în backstage. Ba mai mult, am avut rezervat primul rând la toate spectacolele. Ca să putem vedea cât mai bine ce se întâmplă pe scenă. În plus, netul a fost chiar decent şi a cam mers peste tot, ba chiar aveam şi prelungitoare în camerele de hotel. Ceea ce-i lucru rar de tot.

Ei bine, jurnaliştii (care au fost mai puţini) n-au avut parte de tot tratamentul ăsta special.

Iar noi, în loc să profităm şi să ne întindem la şpriţuri sau să ne plimbăm prin frumuseţea aia de cetate, ne-am petrecut majoritatea timpului cu laptopurile pe masă, lăsându-le deoparte doar când ni se aducea mâncarea. Ce fraieri! Dar doar aşa s-au scris peste 100 de articole despre festival, după cum ne anunţa cu bucurie Make.

Tind să cred că a fost un efort pentru organizatori să acorde o importanţă aşa mare unui mediu pe care nu-l cunoşteau prea bine şi sper doar că nu i-am dezamăgit. Noi ne-am făcut treaba cum am ştiut mai bine şi am încercat să transmitem lucrurile frumoase care s-au întâmplat.

OrganizatorConsiliul Județean Alba

ParteneriMuzeul Național al Unirii Alba IuliaTeatrul de Păpuși PRICHINDEL Alba IuliaCasa de Cultură a Sindicatelor Alba IuliaCasa de Cultură a Studenților Alba IuliaAlba MallArt Cafe Downtown.

4 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu