in IT

Unboxing – Vodafone 555 Blue

Acum câteva săptămâni am achiziţionat un Vodafone 555 Blue pe ceva puncte rămase într-un cont de abonat la reţeaua cu acelaşi nume. Nu ştiu ce-a fost în capul meu de i-am luat tatei un telefon cu buton de Facebook, dar dacă tot l-am luat, am zis să fac şi o scurtă comparaţie cu HTC ChaCha.

După cum vedeţi, cele două telefoane arată aproape la fel, doar că 555 Blue are butoanele mai înghesuite (mult mai greu să tastezi). Vodafone 555 Blue e de fapt un Alcatel (mai ţineţi minte One Touch Easy?), după cum veţi putea vedea mai jos. Plastic ieftin, n-are touchscreen, iar butonul central e cam ca la Blackberry.

Camera e slabă, iar foarte multe funcţii sunt copiate după ChaCha. Încărcarea se face tot prin microUSB, are ieşire jack pentru căşti. Şi cam atât. Nu-mi dau seama pentru cine e modelul ăsta de telefon, în condiţiile în care nici ChaCha nu e foarte scump. Ce-i drept, Vodafone 555 Blue e chiar un chilipir. Vreo 270 de lei fără abonament.

V-aţi prins, unboxingul e făcut de dragul exerciţiului. Şi pentru că îi plac mult de tot lui RăzvanBB clipurile de genul ăsta.

7 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu