in Casual stuff

Până la Oradea şi înapoi

Weekendul ăsta dau o fugă până la Oradea. Nu că mi-ar fi dor de Siropel sau de Ciprian, ci pentru că am şansa să particip la fratele mai mic al festivalului Toamna Orădeană (ce va avea loc în octombrie) – Zilele Cetăţii Oradea. Oamenii de la Casa de Cultură din Oradea s-au gândit că oraşul lor merită mai mult decât un festival pe an, aşa că au început să acorde o atenţie specială şi Zilelor Cetăţii.

Weekendul ăsta va reprezenta şi un debut pentru comunicarea festivalului din toamnă, aşa că se strâng bloggeri din toată ţara pentru câteva zile în care vom descoperi oraşul. Că am un respect deosebit pentru toţi cei care reuşesc să mişte ceva la stat am mai zis. Iar despre studiul de caz Toamna Orădeană 2011 (studiu pe care l-am văzut la PR Beta acum câteva luni) ştiţi deja. Sper ca anul viitor să putem vorbi despre un studiu de caz mai amplu (Zilele Cetăţii + Toamna Orădeană) şi despre nişte rezultate bune, care să fie sursă inspiraţie şi pentru alţi oameni.

Siteul festivalului va fi lansat la noapte (şi sunt ceva surprize din câte am înţeles), iar alte informaţii mai sunt pe pagina de Facebook. Partener pentru comunicarea online este compania Siemens.

1 comentariu. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu