V-am mai spus că prefer evenimentele din provincie. Oamenii sunt plini de entuziasm, toate momentele sunt tratate cu seriozitate, rutina încă nu şi-a făcut loc printre participanţi şi organizatori. De-asta conferinţele legate de social media prind aşa bine în afara Bucureştiului.

Timişoara, Clujul, Sibiul şi, mai recent, Oradea sunt câteva dintre comunităţile care au găzduit evenimente cu şi despre social media. O serie de alte oraşe sunt pregătite să aplice reţeta, însă e nevoie de câţiva temerari.

Să propui o conferinţă mult mai nişată într-un oraş de provincie mi se pare un gest extrem de curajos şi inteligent în acelaşi timp.

În weekend, la Piatra-Neamţ, are loc un astfel de eveniment – conferinţa Marketing online în TurismVor fi prezenţi o serie de profesionişti din domeniu şi sunt convins că printre participanţi nu vor fi doar localnici. Programul detaliat este aici. Înscrierile se pot face aici.

După încheierea conferinţei, are loc şi Info Tripul Prin Neamţ. O serie de bloggeri vor participa la un tur al judeţului Neamţ pe diferite trasee. Organizarea acestor două evenimente în acelaşi weekend presupune o întreagă desfăşurare de forţe, însă am încredere că Alex şi Toma se vor descurca bine şi totul va ieşi ok.

priNeamţ este un eveniment susținut de Primăria Piatra NeamţConsiliul Județean NeamțCentral Plaza HotelPetromCosmote, Noroc şi Autonom.

4 comentarii. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu