Când am primit propunerea să încerc mâncarea de la Graffiti Foods, mă gândeam că n-ar strica să mai schimb furnizorul de pizza – de care m-am cam plictisit – şi să văd ce alte oferte sunt pe piaţă. În Militari sunt o grămadă de locuri din care îţi poţi comanda pizza, dar cam atât. Şi parcă am văzur de câteva ori şi maşini Wu Xing prin zonă. Deci oferta nu e aşa bogată, sau n-am intrat noi în planul de comunicare.

Am aşteptat preparatele surpriză şi mizam pe ceva pizza, poate ceva fructe de mare şi poate un tiramisu. M-am trezit cu nişte Tortellini al forno absolut delicioase, nişte pui cu orez şiiii, la desert, muşuroi de cârtiţă!  Asta pentru că am zis eu (acum vreo lună) pe Facebook că sunt mare fan.

Vă daţi seama că m-au câştigat instant când am văzut prăjitura, mai ales că nici măcar nu o au în meniu (normal, doar e semi-preparat). Dar pentru că îmi place mie aşa mult, oamenii au cumpărat o cutie şi mi-au făcut muşuroi de cârtiţă pentru că au văzut pe Facebook că îmi place. Cât de cool e asta? Am senzaţia că pentru fiecare blogger căruia i-au trimis au făcut ceva custom – uşor în afara meniului – dar nu ştiu dacă s-au prins toţi.

În plus, mi-a plăcut abordarea foarte corectă. Graffiti Foods e un restaurant de pe lângă Plaza România care face şi livrări la domiciliu. Deşi livrează (în anumite condiţii) în tot oraşul, principala zonă de interes era Militari-Drumul Taberei şi împrejurimile. Aşa că au contactat bloggeri din zona asta cărora le-au propus să le încerce preparatele. Targetare! Iar pe pagina de Facebook au poze mişto făcute chiar la ei în restaurant!

Şi dacă pe mine m-au cucerit cu planul de comunicare, pe mama au cucerit-o cu preparatele foarte bune.  Drept pentru care s-a stabilit că vom mai comanda mâncăruri de acolo, mai ales că preţurile sunt foarte bune. Pastele de mai jos, de pildă, sunt vreo 18 lei porţia şi te saturi fără probleme.

3 comentarii. Leave new

  • Salut! Ma bucur ca prajitura Musuroi de cartita a fost pe placul tau! Insa nu a fost o cutie din aceea cumparata, a fost facut pe comanda speciala. Doar bananele nu le-am putut inlocui si a trebuit sa le achizitionam 🙂 . Restul este facut de noi. Blatul era facut din ciocolata neagra 55% cacao, unt, faina si malai, iar crema era cu smantana dulce, piure de banane si fulgi de ciocolata neagra! Asadar noi nu lucram cu semipreparate si prin asta incercam sa ne diferentiem de concurenta.

    Răspunde
    • Wow! Foarte tare! Eram convins ca v-ati calcat pe inima si ati cumparat o cutie de musuroi special pentru mine, dar nu m-as fi gandit ca e facut cu totul 😀 gustul era acelasi! mananc musuroi de cartita de cand a inceput si n-am sesizat diferenta de gust. credeam ca singura inovatie a fost cu ciocolata neagra rasa pe deasupra.

  • Da, suna f misto. Si imi place segmentarea pe cartier 🙂

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu