in Teatru

Când ai fost ultima oară la teatru?

Deşi sălile de teatru sunt pline, ştiu o grămadă de oameni care nu ajung decât foarte rar să vadă câte o piesă. Până acum vreo 2 ani şi eu eram în această categorie, însă m-am mobilizat şi am început să merg constant. Din fericire, teatrele sunt tot mai deschise către public, tot mai active în promovare şi e din ce în ce mai uşor să-ţi cumperi un bilet.

Poate că aţi văzut deja o serie de concursuri care se desfăşoară zilele astea pe diverse bloguri (1, 2, 3, 4), concursuri care au ca premii bilete la un spectacol foarte bun: Biloxi Blues cu Tudor Chirilă, Paul Ipate şi Bogdan Cotleţ, în regia Iarinei Demian. Am văzut spectacolul anul trecut şi am rămas plăcut impresionat.

Pentru că sunt convins că acesta este genul de spectacol care îţi poate deschide apetitul pentru teatru, am de dat o invitaţie dublă la spectacolul ce va avea loc luni, 22 octombrie, la Palatul Naţional al Copiilor începând cu orele 20:00 pentru comentatorul care a luat cea mai lungă pauză de teatru (adică trebuie să-mi scrieţi când aţi fost ultima oară la teatru şi la ce piesă, dacă a trecut foarte mult timp, câştigaţi). Mă bazez pe voi că n-o să trişaţi 😀 Oricum, toate comentariile vor fi în moderare.

Concursul durează până vineri seară, la orele 20:00, când voi anunţa câştigătorul.

7 comentarii. Leave new

 • Ultima oara am fost prin 2010, la Straini in noapte, la Palatul Copiilor cu bilete cumparate de o prietena. Dulci amintiri. 🙂

  Răspunde
 • Cred ca am fost in 2003 (nu ma pune sa spun exact ca nu mai stiu)

  Răspunde
 • au trecut cateva luni bune de cand n-am mai fost la teatru. Dar cred ca o sa ma duc in curand, daca o sa gasesc o piesa k lumea!! se merita!!!!!!

  Răspunde
 • Din pacate, ultima piesa vazuta a fost in 2007 „Sunt propria mea sotie”.

  Răspunde
 • Salut, eu am fost ultima data la teatrul de revista Constantin Tanase, cand eram prin clasa a 5-a daca nu ma insel, dar nu mai tin minte numele piesei, iar daca stau sa ma gandesc bine, nu era teatru adevarat.
  Mersi, o zi buna.

  Răspunde
 • Ultima piesă de teatru am văzut-o în iulie: Egoistul, tot la Palatul Național al Copiilor. „Egoistul” piesei avea un umor delicat și o capacitate de auto persiflare foarte fină, sper că Biloxi Blues va fi o piesă mai efervescentă, doar vorbim despre nişte tineri în armată! 🙂

  Să ne vedem la teatru, deci!

  Răspunde
  • Stefan, daca n-ai mai mers la teatru din 2003 cred ca ar fi cazul sa reincepi sa mergi! Ai castigat invitatia dubla, mergi luni la Biloxi Blues.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Meniu